A co wg kolegów -fotografów było źle, tak z ciekawości zapytam?
A co wg kolegów -fotografów było źle, tak z ciekawości zapytam?
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Nie wiem gdzie jest ostrość trafiona ( mam wadę wzroku i słabe okulary) ale podoba mi się zdjęcie, kolor i kompozycja.
Ao oni jada zdjęcia szablonowo? Złoty podział swoja drogą ale to zdjęcie jest naprawdę sympatyczne i w tym przypadku do tej siatki ja osobiście bym się w ogóle nie przyczepiła.
Jednak myśle, że można było modelke odsunąć od tej ściany t oby sie troszke bardziej rozmyła (ściana) bo faktura drewna i dziury w farbie trochę dekoncentrują.
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Jak dla mnie tez jest ok. Jak juz wyzej wspominali koledzy i kolezanki, odsunal bym modelke ze 2 metry od tych dech i tlo by sie fajnie rozmylo.
Ostrosc, hmm moze jest gdzies w fugach pomiedzy deskami, ale jest malo widoczna.Chociaz wydaje mi sie ze gdzies na czubku glowy, we wlosach jest ok.Myle sie koledzy?Niewiem jakie masz szklo, i jak nastawiasz ostrosc, i na ile punktow AF robisz. Probuj dalej, one shot i strzelaj.
Ostatnio edytowane przez schuvi ; 02-07-2008 o 01:29
C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)