Pokaż wyniki od 1 do 10 z 84

Wątek: 500-1000 packshotów do katalogu ile wziąć ??

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Przypuszczam(logicznie wnioskujac na podstawie polskich pensji) ze przy takiej ilosci zdjec (1000 - czyli jakies 300 produktow?) nie zaplaca Ci wiecej niz 2-3zl od sztuki(jesli z wstepna obrobka to pewnie +1zl mozna dodac).
    Ja osobiscie bym w raczki calowal za taka robote i zrobil za 1000zl calosc wiec mysle ze taki pracodawca by smiechem wybuchl slyszac 20zl od sztuki(10-20k pln - oszaleliscie?)
    Sorry, ale za takie teksty to ja bym dopiero karę nałożył. Wiesz o czym mówisz??? To może jeszcze lepiej dopłacać za pracę! Szok, sorry, ale jestem wstrząśnięty Twoją wypowiedzią, chyba że źle zrozumiałem. Masz w nosie swoje kwalifikacje, swój wysiłek, pracę, że tak nisko się cenisz? A może wygrałeś w totka po to, żeby się zabawiać pracą fotografa?
    :-( :-( :-(
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez 1jac Zobacz posta
    Można się cenić i nie mić roboty, albo... ją mieć i zarabiać. Od czegoś trzeba zaczynać. Na pewno nie od negocjowania wysokich cen.
    Zadam w takim razie inne pytanie. Sprzęt fotograficzny kupiłeś, dostałeś czy ukradłeś? Komputer kupiony, prezent czy może kupiony za grosze od złodzieja? Wiesz ile kosztuje Photoshop? Czy raczej lepszy kradziony? Pieniądze dostajesz pod stołem czy raczej odprowadzasz VAT, podatek dochodowy i ZUS?
    Jeśli zadasz sobie te pytania i odpowiesz na nie nie podpadając pod prokuraturę, to zrozumiesz dlaczego za 30 złotych +VAT - zastanawiałbym się na przyjęcie tej oferty pracy.
    Sorry, ale już się naprawdę wkurzyłem.
    Ostatnio edytowane przez iREM ; 28-06-2008 o 12:25 Powód: Automerged Doublepost
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uprawnienia umieszczania postów