Strona 6 z 50 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 493

Wątek: [missgruszka] moje fotografie:)

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez missgruszka Zobacz posta
    Ewo - dziękuję Szczerze mówiąc też nie jestem przekonana do tego zdjecia... muszę się nauczyć wybierać te rzeczywiście dobre, a nie wrzucać byle co, bo każdy błąd będzie tu zauważony..
    A pewnie że będzie! Uczymy się wzajemnie dzięki tym rozmowom o zdjęciach. Co byśmy byli za kumple, gdybyśmy wrednie zatrzymywali negatywne spostrzeżenia, bo to niemiło mówić niemiłe rzeczy i tylko się fałszywie po pleckach klepali mówiąc "super", "ekstra", "ach" i "och"??? Do bani z takim kumpelstwem!
    A Twoje zdjęcia są coraz fajniejsze!
    Skąd jesteś? Pytam interesownie, bo bym się chętnie wybrała z Tobą na zdjęcia i popróbowała Twojej pięćdziesiątki w zamian za moją 70-200 na jeden dzień na przykład... Zamyślałam o tym obiektywie, ale ostatecznie kupiłam 17-40... Z lenistwa!

Dopiero zaczyna Awatar missgruszka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Albo jeszcze kilka weekendów i 5D
    Chciałabym Zrezygnowałam z Krymu w wakacje zeby trochę pozarabiać, więc wszystko możliwe...
    Chociaż jeszcze tydzień temu szczerze powiedziawszy nie wiedziałam do końca co to jest FF

Ewo - Warszawa, a raczej okolice, jak pod avatarem Ale... bardzo fajna propozycja! No widzisz, gdyby padła miesiąc wcześniej - przyjechałabym, bo akurat się wybierałam na juwenalia... Ale jak mnie przywieje w twoje tereny - dam znać
    50 fajna rzecz

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Jeszcze raz się potwierdza, że dobra znajomość PS, to absolutna podstawa, ważniejsza, niż wiele innych okoliczności.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Jeszcze raz się potwierdza, że dobra znajomość PS, to absolutna podstawa, ważniejsza, niż wiele innych okoliczności.
    Pozdrówka
    hmm, nie do końca rozumiem czy to komplement czy krytyka, ale dzięki (wierzę, że jednak komplement, bo PSa znam dość dobrze)

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez missgruszka Zobacz posta
    hmm, nie do końca rozumiem czy to komplement czy krytyka, ale dzięki (wierzę, że jednak komplement, bo PSa znam dość dobrze)
    Oczywiście, że to komplement.
    Ale zarazem stwierdzenie faktu, że dogłębna znajomość PS, to elementarz w dzisiejszej fotografii i bez niej nie może być mowy o jakichkolwiek wynikach.
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

m_o_b_y - w takim razie dziękuję

Próbka wczorajszej mini-sesji z Alą Sesja wynikła dość spontanicznie po egzaminie z historii

44.

liczę na konstruktywną krytykę, jak zawsze.
    pozdrawiam

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dziwnie ustawiona wobec słońca dzięki czemu zdobyła przepięknie przejarany czubek głowy i soczyście niedoświetloną twarz, a głównie okolice oczu i prawa strona twarzy (patrząc oczami fotografa)

Pod względem samego kadru jak i ustawienia koleżanki, to jest dobrze, ewentualnie poprosiłbym o przesunięcie głowy trochę w prawo (w prawo kadru, patrząc oczami fotografa)

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

micles - dzięki za uwagi (okiem fotografa) Faktycznie, przepalenie jest... Tak myślałam że na pewno będzie mi to wytknięte, ale akurat w tym zdjęciu mi się podoba

i kolejne dwa:

45.

46.

Coś już napisał Awatar rob76
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

<45 i 46> można było lepiej wykorzystać te serce w tle, następnym razem spóbuj stanąć na palcach lub w razie potrzeby kucnąć aby w kadrze znalazło się co chcesz, przy pozowaniu zawsze można poprosić modelkę o zmianę ustawienia
    <46> fajny kadr ale ostrość jest zbyt do przodu (na czole i grzywce)
    "nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Pozdrówka
    Taaak, mam nadzeję tylko, że pisząc o wielu innych okolicznościach nie miałeś na myśli np. dobrze przemyślanego kadru i odpowiedniego światła?

A zdjęcia sympatyczne - z początku były jakieś zgrzyty, ale im dalej tym bardziej mi się podobały
    Regulamin pkt 8.

Strona 6 z 50 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów