Najs, najs :-) Zrobiłaś ogromny krok do przodu!
Najs, najs :-) Zrobiłaś ogromny krok do przodu!
Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!
A ja wbrew zasadom: podoba mi się 36, bo cokolwiek zrobiłaś nie tak - bardzo polubiłam Kasię, przeniosłaś jej uśmiech na całe zdjęcie. Techniki można i trzeba się nauczyć, ale tego się nauczyć nie da. Z tego samego powodu polubiłam chłopczyka na 9.
W kwestii paska od torebki, zwłaszcza na ostatnim zdjęciu w serii, też mam odrębne od Koleżeństwa zdanie - on podkreśla ładną okolicę i ściąga wzrok tam.... gdzie trzeba![]()
Kilka fajnych portretów - min starszych ludzi.
Z tych ostatnich podoba mi się 34
Jak na pierwsze korki w fotografi to całkiem nieźle ;-)
Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams
Z początku oglądania wątku już chciałem zamknąć zakładkę...
Ale wraz ze zjeżdżaniem w dół odkrywałem coraz to lepsze zdjęcia.
Widać że słuszny zakup z tego 50 1.4 - umożliwia ci przekazywać to co chcesz.
witam,
jak widze takie postepy zastanawialem sie jakie szklo zalozyles
coraz bardziej podobaja mi sie twoje zdjecia
43 jakoś do mnie nie przemawia. Wszyscy tyłem i patrzą na coś, czego nie ma w kadrze..
ZałożyŁAMCanon 50mm 1.4 - pracowałam na niego w weekendy i zrobiłam sobie trochę zaległości na studiach, ale opłacało się
![]()
Dzięki tomcy, bardzo mi miło
Ewo - dziękujęSzczerze mówiąc też nie jestem przekonana do tego zdjecia... muszę się nauczyć wybierać te rzeczywiście dobre, a nie wrzucać byle co, bo każdy błąd będzie tu zauważony..
micles - bardzo się cieszę, że jednak nie zamknąłeś tej zakładkiDziękuję Ci bardzo! fakt, 50 mm mi bardzo pomaga, ale ciągle nie mogę do końca opanować tego obiektywu... Poza tym zauważyłam, że trochę za wąsko jest jak dla mnie chwilami, ale to może kwestia przyzwyczajenia, albo odejścia krok w tył
pozdrawiam![]()