Pokaż wyniki od 1 do 10 z 209

Wątek: [hofi66] Taniec w fotografii - balet

Mieszany widok

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

po obejrzeniu twojej galerii naszła mnie straszna ochota, żeby pójśc na balet... i chyba tak zrobię!
    czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gunia1990 Zobacz posta
    po obejrzeniu twojej galerii naszła mnie straszna ochota, żeby pójśc na balet... i chyba tak zrobię!
    czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia
    Miło czytać takie stwierdzenia.
    W Poznaniu pewnie nie będziesz miał z tym problemu, choć w sensie fotografowania jest to znacznie trudniejsza sprawa niż koncerty. Nie można się kręcić, trzeba się "zadokować" w jakimś miejscu a i tak spotkasz ludzi, którym będzie przeszkadzał dźwięk migawki (np. 5D, a o takim 20D nie wspomnę - wszyscy wiemy) i mogą zrobić aferę w czasie przerwy. Trzeba wiele cierpliwości, delikatności w zachowaniu się ... Zresztą wiedzą to również ci, którzy próbują swoich sił w fotografii teatralnej.
    Będziesz musiał poczekać chyba do jesieni, bo właśnie w tej branży zaczęły się przerwy urlopowe. Ale na pewno warto. Poznań ma jeszcze inny atut, tam swoją siedzibę ma Teatr Tańca. Bardzo dobre zdjęcia robił tam Sławek Jankowski. Polecam.

Właśnie sprawdzałem i widzę, że czerwiec w Poznaniu był niezwykle bogaty w balet 18.06 - Romeo i Julia, wcześniej 12.06 - Jezioro Łabędzie ...
    Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 20-06-2008 o 19:35
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

Uprawnienia umieszczania postów