Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: [kjoanna] Mai&John

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Miejsca sesji bardzo fajne, ciekawe, kolory również ale z kadrami już tak niestety nie jest. Brak trochę konsekwencji w budowie perspektywy, zbieżności linii elementów architektury, logicznego zamknięcia drugiego planu - przechylenia mnie nie przekonują (1 i 2). Przy 2 przyciąłbym lewą stronę, aby zadaszenie zamykało kadr w lewym górnym rogu i nieco wyprostował.
    Na 3 i 5 niekorzystnie wyglądają nogi tej dziewczyny, choć na 2 są one ok. W 4 zrobiłbym kadr bardziej pionowy zostawiając z lewej górnej otwór wentylacji a w prawym rogu umieścił tę parę jako główny plan i kontrę. Prawą górną stronę można być wyciąć. Właśnie to sprawdziłem w PS-ie i jest ok. W 6 byłoby nawet dobrze, gdyby para miała cały drugi plan w postaci tej zasłony (a tam są jeszcze schody niepotrzebne), bo lewa ma wnętrze sklepowe i wtedy logicznie to koresponduje. Na 1 i 2 para ładnie, naturalnie pozuje. Takie moje przemyślenia ...
    Podobają mi się natomiast kolory, które tu występują lub które "podkręciłaś". Pozdrowienia
    Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 14-06-2008 o 15:28
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

Uprawnienia umieszczania postów