Strona 12 z 13 PierwszyPierwszy ... 210111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 125

Wątek: [test] Pixma iP5200R - koszty wydruku

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aajaks1 Zobacz posta
    A ja mimo, że poczytałem posty o drukarkach jestem głupi czy zakupić Canon ip 4200 czy 4300 czy 5200 czy też 5300? Czytam zestawienia parametrów w ich instrukcjach i widzę tylko różnice w prędkości. Czy, ktoś z Szanownych mógłby mi coś podpowiedzieć??? ( gdzie nie widzę?) ... proszę.
    Masz racje rożnice sa niewielkie a zwlaszcza zauważalne tylko w obudowie
    Ja osobiście jestem zwolennikiem najnowszego sprzetu aczkolwiek co najnowsze to nie musi być najlepsze? Ale ja lubię ryzyko i kupiłbym najnowszy model A tak prawdę mówiąc to te wszystkie modele to jest jedno i to samo różnią się jak pisaleś prędkością (obudowey nie biorę pod uwage chociaż przyznam że moim zdaniem najładniejsza jest od ip 5200

Początki nałogu Awatar beachcomber

Domyślnie

lekki offtop, ale mysle, ze nie ma sensu zakladac nowego watku - czy ktos drukowal plyty na pixmie 5200 ? chodzi mi o nietypowe rozmiar, jak ten:
    http://allegro.pl/item153710595_espe...le_50_etu.html

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez beachcomber Zobacz posta
    lekki offtop, ale mysle, ze nie ma sensu zakladac nowego watku - czy ktos drukowal plyty na pixmie 5200 ? chodzi mi o nietypowe rozmiar, jak ten:
    http://allegro.pl/item153710595_espe...le_50_etu.html
    w programie jaki jest dołączony z drukarka do nadruku na płytach musisz wybrac miniCD

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Może zna ktoś sklep internetowy w którym mógłbym kupić Photo Paper Plus PP-101 lub Photo Paper Pro PR-101 Canona.
    Kupiłem niedawno iP5300 i chciałbym wypróbować jek spisuje się na oryginalnych papierach Canona a we wszystkich sklepach gdzie szukałem jest "chwilowy" brak towaru.
    Z góry dziekuję za wszelkie informacje.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Nowe aukcje, wczoraj ich jeszcze nie było. Wielkie dzięki.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Moze "ktos" przeczytal ten watek

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blackout_ Zobacz posta
    Witam mam iP4200, i moje pytanie jest następujace. Czy ktokolwiek z was napełniał już oryginalne kardridże tuszem firmy OCP (sprzedawane przez agawe)? Ile razy można napełnić taki kardridż i jak to najlepiej zrobić? (na stronie "druknet" znalazłem taka instrukcje)
    Ja drukuję na tych farbach. Wydrukowałem chyba już z 250 arkuszy A4 i wszystko jest ok. Nic nie zasycha. Wcześniej kupiłem jakieś tanie kartridże z allegro ale lekko mi przysychały. Z OCP nie ma tego problemu. Napełniałem już z 5-8 razy (nie pamiętam dokładnie) i wszystko jest ok.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Moze "ktos" przeczytal ten watek
    Przeczytał.:wink:

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Moze ktos polecic aktualnie najlepsza (jakosc/wydajnosc/mozliwosci/cena) drukarke do zdjec? Zalezy mi na tym by miala opcje druku na cd i by byla dosc wydajna, minimalne gorsze kolory jestem w stanie przelknac. Kartridze kolorowe najlepiej oddzielnie + milo by bylo gdyby byly do niej zamienniki.

Niekoniecznie musi to byc canon

Strona 12 z 13 PierwszyPierwszy ... 210111213 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów