Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: [kjoanna] Komunijne

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

bardzo awangardowe te twoje zdjęcia komunijne
    w pozytywnym słowa tego znaczeniu
    pozdr

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    bardzo awangardowe te twoje zdjęcia komunijne
    w pozytywnym słowa tego znaczeniu
    pozdr
    W pozytywnym znaczeniu tego slowa?

Dzieki Adam :grin:

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Bardzo mi się podoba 11 - pomimo przepaleń. I 8 też.

Początki nałogu Awatar hofi66
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

10-tka byłaby najciekawsza, gdyby poprawić kompozycję. Chyba dołu za dużo ale drugi plan dość fajny.
    Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...

Miasto
    Galway

Domyślnie

Dzieki za opinie.
    Hofi66 ten drugi plan jest czesto usuwany ale zawsze pojawia sie nowy

Pozdrawiam.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misiaque Zobacz posta
    Nom, i jak doskonale widać czym teraz jest pierwsza komunia...
    Cytat Zamieszczone przez kjoanna Zobacz posta
    Misiaque-nie za bardzo wiem o co Ci chodzi...
    Rzeczywiście, chyba nie wiesz...

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rolaj Zobacz posta
    Rzeczywiście, chyba nie wiesz...
    Podejrzewam, że Rolajowi chodzi o to, że nie widać na Twoich zdjęciach przeżycia religijnego. Moim jednak zdaniem, uwaga byłaby słuszna, gdyby Joanna pokazała zwarty, tematyczny reportaż, a przecież nie o to jej chodziło. Chciała i pokazała dziewczynkę, opowiedziała o niej, a nie o religijnej uroczystości.
    Rolaj! Dobrze pamiętać słowa Mistrza, że grafoman tworzy dla sławy, prawdziwy artysta - dla pieniędzy!

Uzależniony

Domyślnie

Uwaga dotyczy czego innego. Odsyłam do postu Misiaque. Co nie zmienia faktu, że kjoanna zrobiła bardzo fajne zdjęcia dziewczynki.

Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Podejrzewam, że Rolajowi chodzi o to, że nie widać na Twoich zdjęciach przeżycia religijnego. Moim jednak zdaniem, uwaga byłaby słuszna, gdyby Joanna pokazała zwarty, tematyczny reportaż, a przecież nie o to jej chodziło. Chciała i pokazała dziewczynkę, opowiedziała o niej, a nie o religijnej uroczystości.
    Rolaj! Dobrze pamiętać słowa Mistrza, że grafoman tworzy dla sławy, prawdziwy artysta - dla pieniędzy!
    Ewa nie bylo mozliwosci zrobienia zdjec w kosciele, byl wynajety jeden fotograf ktory obskoczyl wszystkie dzieci (rezultaty widzialam z poprzedniej komunii...) a kosciol to chyba glowne miejsce gdzie mozna pokazac "przezycie religiljne" (jesli takowe wystepuja u dziewieciolatkow...)
    Zalozenie rodzicow byla luzna sesja i tak wlasnie bylo-duzo smiechu i zabawy.
    Taki byl ich wybor, ktory mnie jak najbardziej ucieszyl

Tak szczerze ilu z nas wraca do zdjec komunijnych na ktorych wygladamy conajmniej znudzeni?

P.S. Te slowa to ktorego Mistrza?

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kjoanna Zobacz posta
    Ewa nie bylo mozliwosci zrobienia zdjec w kosciele, byl wynajety jeden fotograf ktory obskoczyl wszystkie dzieci (rezultaty widzialam z poprzedniej komunii...) a kosciol to chyba glowne miejsce gdzie mozna pokazac "przezycie religiljne" (jesli takowe wystepuja u dziewieciolatkow...)
    Zalozenie rodzicow byla luzna sesja i tak wlasnie bylo-duzo smiechu i zabawy.
    Taki byl ich wybor, ktory mnie jak najbardziej ucieszyl

Tak szczerze ilu z nas wraca do zdjec komunijnych na ktorych wygladamy conajmniej znudzeni?

P.S. Te slowa to ktorego Mistrza?
    kjoanna, czy rzeczywiście nie stać Cię na odpowiedź bezposrednio temu, kto ma Ci - Twoim zdaniem - coś do zarzucenia? Tylko tak gdzieś za drugimi plecami?? Misiaque, nie ja, napisał, że z Twoich zdjęć wynika, czym dla - niektórych tylko, mam nadzieję - klientów jest dziś 1. komunia. Wypełniłaś, z radością, takie oczekiwania klienta. I już. ewa_olsztyn to wyjaśnia, "grafoman tworzy dla sławy, prawdziwy artysta - dla pieniędzy!" Jest wielu mistrzów. Też tworzę dla pieniędzy (jeśli "tworzę" w ogóle jest w moim przypadku na miejscu). I żyję z fotografii. Staram się być, z niejakim powodzeniem, pierwszorzędnym drugorzędnym fotografem. I z przyjemnością patrzę na pierwszokomunijne (moje jako obiektu) zdjęcia, na których ja i moi bliscy, co ich dziś już nie ma, wyglądamy na "conajmniej znudzonych". Nie majtam nogami na składowisku złomu, do którego w dniu gdy przystępowałem do 1. komunii z domu miałem 150 metrów. A tak się składa, że akurat wtedy tak mieszkałem. I nikomu nie muszę dziś tłumaczyć co i czemu tam wtedy robiłem. A jeśli chodzi o dojrzałość i zdolność rozumienia to jestem przekonany, że dziewięcioletnie dziecko orientuje się dokładnie tak samo w sprawach wiary jak i w ocenie tego co ma mu do zaproponowania fotograf. Gratuluję dobrego samopoczucia.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów