Ja używam Kingstona, tu dane i polecam. Działa jak na razie bardzo dobrze. Mam też San Disca i porównując obie karty to kingston nie wiele ustępuje sandisc'owi.
Ja używam Kingstona, tu dane i polecam. Działa jak na razie bardzo dobrze. Mam też San Disca i porównując obie karty to kingston nie wiele ustępuje sandisc'owi.
Chłopie, znajomy kupił Sandisk'a wadliwego od początku, cały czas błąd CF, a w drugiej puszcze jak robił fotki to pokazywało, że na karcie nie ma zdjęć. I przepraszam tzn. że mam się pozbyć Sandisków jakie mam, skreślić firmę i odradzać na prawo i na lewo bo JEDNA sztuka na Bóg wie ile okazała się wadliwa? To się może zdarzyć i Kingstonowi, i PQI, a nawet Sandiskowi. Nie rozumiem stwierdzenia ja się "przyjechałem na PQI" to dobrze, że na PQI, a nie na czymś innym![]()
Miałem Kingstona Elite 50x (3lata), Sandisk Extreme III(2lata) i mam obecnie PQI 120x (6 miesiecy) - WSZYSTKIE KARTY DZIAŁAJĄ BEZ ZARZUTU. Więc przyjmijmy wersje, że u każdego producenta może się trafić wada.
40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
Ktoś naruszył Twoje prawa?
Ja niestety kupiłem kartę tej firmy - nie do aparatu ale do telefonu K750i i kompletny szajs. Zawiesza telefon lub muli niesamowicie. NIe można z niej odczytać piosenek itp.
Na tescie w czytniku PC wychodzi że karta pracuje z odczytem ok 5MB/s
Odesłałem własnie do sprzedawcy - byc może dostanę zwrot kasy????