Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Maksymalna wielkość karty do 300D

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blacha Zobacz posta
    wyprowadzę was obu z błędu 8) przecież nie będe pracował cały czas na "trabancie" a karta zostanie... ale tak, prędkość zgrywania z czytnika ma tu też znaczenie... I tu można by było już zamknąć sprawe, umówiłem się jutro na sprawdzenie karty używanej extreme III 4gb za 90zł dostane ją do na testy, tak że jeśli odkryje jakieś wałki napisze...
    Jak 3 lata temu kupowałem Trabanta to za 1GB płaciłem coś koło 300PLN, teraz kosztuje 20. To dopowiedz sobie co będzie, jak już zmienisz Trabanta na coś innego i co najważniejsze czy do tego da się wsadzić CF'a.
    Prędkość zgrywania do kompa: aby na pewno ma takie znaczenie? 2 min czy 3? Na wyścigach będziesz?

Pozdrowienia
    Maurycy

blacha
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maurycyj Zobacz posta
    Jak 3 lata temu kupowałem Trabanta to za 1GB płaciłem coś koło 300PLN, teraz kosztuje 20. To dopowiedz sobie co będzie, jak już zmienisz Trabanta na coś innego i co najważniejsze czy do tego da się wsadzić CF'a.
    Prędkość zgrywania do kompa: aby na pewno ma takie znaczenie? 2 min czy 3? Na wyścigach będziesz?

Pozdrowienia
    Maurycy

:-D oj tak bedzie mozliwość wsadzenia cf'a, poprostu czekam aż spadnie cena 5d i w tedy bede już mugł sobie go kupić :P a 4gb się zawsze przyda...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    dodam że karta jest ok...
    Ostatnio edytowane przez blacha ; 22-05-2008 o 14:32 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maurycyj Zobacz posta
    lubię taki sposób myślenia :-P

pomiędzy wolną kartą a szybką, pomiędzy wolnym czytnikiem a szybkim - różnice mogą być znaczne!

szybki zestaw i program ściągnie np. 4 GB w 2 minuty, a wolny.... zużyje ponad 60 minut.

PS.
    sorry za archeologię, ale akurat czegoś szukałem o kartach w 300D i ten wątek mi się "nawinął" ;-)
    pozdro.,
    m.

Uprawnienia umieszczania postów