Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Digimate III+ - problem

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Blindseeker
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bercow Zobacz posta
    Taki blad jest jak sprzet zrywa polaczenie z kompem.
    Dokładnie. Miałem ten sam komunikat przy podłączaniu dysku zewnętrznego poprzez USB do komputera. Myślę, że wina lezy po stronie komputera (windows?), bo podłączałem ten sam dysk do kilku różnych komputerów, a tylko w jednym wywalało taki błąd.

Pozdrawiam.

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Blindseeker Zobacz posta
    Dokładnie. Miałem ten sam komunikat przy podłączaniu dysku zewnętrznego poprzez USB do komputera. Myślę, że wina lezy po stronie komputera (windows?), bo podłączałem ten sam dysk do kilku różnych komputerów, a tylko w jednym wywalało taki błąd.

Pozdrawiam.
    Sprawdzałem to na PC i na laptopie - to samo. Może jeszcze u kogoś spróbuje.
    TotalCommander zrzucił sporą część danych - jednak plików na których najbardziej mi zależy niestety nie może ;(

Czy to podlega pod gwarancję?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Co sądzicie o tym:

http://www.e-cyfrowe.pl/akcesoria-fo...ku-p-1566.html

Podłączać bezpośrednio do aparatu, albo kupić czytnik i czytnik podłączać do tego i dopiero kopiować zdjęcia? Lepsze niż Digimate? Czy po prostu lepiej to sprzedać w cholerę (zdjęć straconych nikt mi nie zwróci) i kupić karty pamięci?
    Cytat Zamieszczone przez Olszewski Zobacz posta
    TotalCommander zrzucił sporą część danych - jednak plików na których najbardziej mi zależy niestety nie może ;(

Co sądzicie o tym:

Podłączać bezpośrednio do aparatu, albo kupić czytnik i czytnik podłączać do tego i dopiero kopiować zdjęcia? Lepsze niż Digimate? Czy po prostu lepiej to sprzedać w cholerę (zdjęć straconych nikt mi nie zwróci) i kupić karty pamięci?
    Bo nawet obudowa HDD, którą kupiłem w tamtym sklepie co Digimate jest tak boska, że aż źle slot ma wsadzony - ja pierniczę co za gówno....

Co sądzicie o tym:

Bo nawet obudowa HDD, którą kupiłem w tamtym sklepie co Digimate jest tak boska, że aż źle slot ma wsadzony - ja pierniczę co za gówno....[/QUOTE]
    Ostatnio edytowane przez Olszewski ; 22-05-2008 o 08:17 Powód: Automerged Doublepost
    40D/BG-E2N | 17-40/4.0 L | 85/1.8 USM | 430 EX |
    Ktoś naruszył Twoje prawa?

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olszewski Zobacz posta
    Podlinkuj raz jeszcze ponieważ są problemy z wyświetleniem strony.
    EOS + Speedlite

Uprawnienia umieszczania postów