"Dzień dobry jestem Japanfoto...." ... he he henormalnie wszystkie najmniejsze nawet sklepiki internetowe świata czytają canon-board ... i to codziennie ;-)
"Dzień dobry jestem Japanfoto...." ... he he henormalnie wszystkie najmniejsze nawet sklepiki internetowe świata czytają canon-board ... i to codziennie ;-)
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Spieszę wyjaśnić, że zaraz po założeniu tego wątku osobiście napisałem do tego sklepu, że dyskutuje się tutaj o zarzutach wobec ich działalności. W mailu zachęcałem do zabrania głosu. Uważam, że elementarna sprawiedliwość wymaga aby dać drugiej stronie szansę wypowiedzenia się we własnej sprawie. Tak więc powyżej zacytowane ironiczne posty są troszkę nietrafione.
Co innego, że ta wypowiedź taka dosyć lakoniczna i nieprzekonywająca. W dalszym ciągu nie rozumiem na przykład, jak to możliwe, że w sklepie panuje duży ruch a jednocześnie nie ma możliwości odbioru osobistego.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
W sklepie może być ruch, bo handlują (niekoniecznie tym, co oferują przez internet), a nie ma możliwości odbioru osobistego, bo towar jest wysyłany z innego miejsca (nie ma go "pod ręka", a wysyłka, czy do klienta, czy do sklepu kosztuje tyle samo).
Albo też siedzibą sklepu jest prywatne mieszkanie i nie zawsze ktoś w nim jest. A transakcje z jednego dnia załatwiane są nie w sposób ciągły, ale np. zbiorczo wieczorem.
Nie bronię tego sklepu, pisze tylko, jak może być. Kupowałem niedawno coś w jednym ze sklepów internetowych z Gdańska. Towar odbierałem osobiście. gdy stawiłem się na miejscu, nikogo w sklepie (mieszkaniu) nie było. Pan przyszedł po kilku minutach. Okazało się, że wyskoczył po bułki.![]()
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski