Pokaż wyniki od 1 do 10 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Mieszany widok

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aleks Zobacz posta
    Hmm, dziewczyna ma dziwnie zakrzywiony ten uśmiech ...
    A z drugiej strony, klient zapłacił, to co tu filozofować
    Jeszcze przeczyta krytykę i będzie chciał upustu

noel, to chyba nie plazma tylko hm.. okno?

Wracając do przeszłości
    701 jak dla mnie cool chociaż ten softbox (chyba) w źrenicach.... dziwnie wygląda.
    taaakk to okno a raczej zwierciadła duszy a co do soft boksu co w nim dziwnego za duży? a tak przy okazji to nie uważacie że białka powinny być ciut bielsze ? w porównaniu do np zębów ? za chwilę wrzucę jeszcze kilka innych dla porównania ...
    dzięki za zainteresowanie

703 LeeAnne (tym razem au-fas)

Aleks co do krytyki - to wal śmiało klient nie czyta po polskiemu modelki zresztą też nie

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    taaakk to okno a raczej zwierciadła duszy a co do soft boksu co w nim dziwnego za duży? a tak przy okazji to nie uważacie że białka powinny być ciut bielsze ? w porównaniu do np zębów ? za chwilę wrzucę jeszcze kilka innych dla porównania ...
    dzięki za zainteresowanie

703 LeeAnne (tym razem au-fas)

Aleks co do krytyki - to wal śmiało klient nie czyta po polskiemu modelki zresztą też nie
    Co do sofboxu - przeszkadza mi, ze tak wyraźnie widzę go w jej źrenicach. Po prostu wali po oczach.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aleks Zobacz posta
    Co do sofboxu - przeszkadza mi, ze tak wyraźnie widzę go w jej źrenicach. Po prostu wali po oczach.
    to może napiszesz jak miałem zrealizować to zdjęcie, jak je doświetlić żeby nie było widać softboksu? popatrz na okładki z gazet wszędzie widać refleksy świateł ...ja ograniczyłem się do jednego widocznego refleksu w oku twierdzisz że to i tak za dużo ... no to jak ty byś oświetlił modelkę?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez corass Zobacz posta
    van, na 704 nadal widzę zeza
    dobrze że klient który zapłacił za sesje i zatrudnił modelki nie jest tak upierdliwy ...
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 25-04-2008 o 20:33 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów