jedni piszą tak, inni inaczej, ja tam wiem że: żeby z normalnie naświetlonego zdjęcia zrobić high key - to trzeba go praktycznie ręcznie namalować na warstwach ...
jeszcze jedna (poprawiona) wersja tej fotki i już nie męczę tematu...
701. Romena' Square.
Tu już wyeliminowane to o czym wcześniej pisałem. Kurde... Ale mi jakoś nie odpowiada tak czy inaczej. Brak mi tego blasku jak np w tym HK http://farm2.static.flickr.com/1168/...66fa1030_b.jpg
Ojjj Adamie, co to na ostatnim się stało ? Jakieś, takie rozmycia w pewnych miejscach. Zdjęcie jak najbardziej ok, ale chyba byłeś zmęczony, gdy siedziałeś nad obróbką![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Pod względem obróbki ostatnie kompletnie nie udane.
nie ma to jak KONSTRUKTYWNA krytyka! dzięki Ci Goose
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
fakt co nieco spierdzielone koło 1-ej w nocy było
dzięki!
...tamten blask był domalowany w PSie, wygląda na to że chyba MMM miał racje
pozdrawiam wszystkich i dzięki za uwagi
Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 17-04-2008 o 01:48 Powód: Automerged Doublepost
heja ! znowu kilka fotek studyjnych - moje ulubione z ostatniego zlecenia, z góry przepraszam za szepczące logo ale wkrótce fotki nie będą już moją własnością - klient płaci za wyłączność ...
tymczasem proszę o komentarze i ewentualne wskazówki
pozdrawiam
702. LeeAnne
oraz dla wnikliwych crop (100%) z powyższego zdjęcia :
proszę nie doszukiwać się wartości artystycznych - ot takie tam zdjęcia na stronę i do katalogu, starałem się je poPSuć tak żeby wyglądały naturalnie
pozdrawiam
VanMurder,
a czasami nie chwalisz się "w oczkach" swoją nową Plazmą ?
fotki z LeeAnne są zajefajne![]()
Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub
Hmm, dziewczyna ma dziwnie zakrzywiony ten uśmiech ...
A z drugiej strony, klient zapłacił, to co tu filozofować
Jeszcze przeczyta krytykę i będzie chciał upustu
noel, to chyba nie plazma tylko hm.. okno?
Wracając do przeszłości![]()
701 jak dla mnie coolchociaż ten softbox (chyba) w źrenicach.... dziwnie wygląda.
Ostatnio edytowane przez aleks ; 25-04-2008 o 09:10