Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 43

Wątek: 580ex - fotojoker - dziwne

Początki nałogu
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez noel Zobacz posta
    i jak tam postępy ?
    teraz zajmuje sie rozsylaniem instrukcji na maila nie bardzo wiem jak korzystac z rapidshare

pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    Z instrukcja do 580EX MK II jest jakis problem, w zasadzie nigdzie nie można dostać "normalnie przełożonej" czyt z obrazkami itp instrukcji obsługi :/
    Dziwne bo ja mam tą instrukcję. Znalazłem w pudełku po 5d
    Przy zakupie lampy nie dostałem.

Chińczyki źle popakowali

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Z tą dystrybucją Canona to jakaś chora sprawa. Nie ma ogólnopolskich cen hurtowych (tzn są , ale chore jakieś) i większość i tak się ciągnie pokątnie. Zresztą Canon Polska od jakiegoś czasu zresztą chyba nie dystrubuuje sprzętu tylko ciągniemy z Canona Niemcy i Słowacji bodaj. M&J czyli dystrybutor oficjalny teraz to sam nie wiem, skąd bierze sprzęt, skoro nie ma gwarancji europejskich (w niektórych obiektywach i jak się okazuje w lampach) tylko dają własne. Nie mam pojęcia, jak wygląda serwis później.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Bywalec

Domyślnie

Kupiłem w FJ dość dużo sprzętu. 300D i 30D lampy 420, 430, 580 trzy Tamrony. Z instrukcjami było różnie. Tylko w 30D była porządna polska. Gwarancje też jakieś dziwne bo FJ-rowe, ale... nie się nie zepsuło. Więc nieistotne jest w zasadzie jako oni to robią, ważne, że robią dobrze. Sprowadzają dobry sprzęt z pewnych źródeł i tyle. Choć bardzo podobne doświadczenia mam z warszawskiej giełdy.
    Tylko Canon. Po 30 latach uzbierało się tego sporo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pjakusz Zobacz posta
    teraz zajmuje sie rozsylaniem instrukcji na maila
    ....
    dzięki za instrukcje

pozdrawiam
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

teraz zajmuje sie rozsylaniem instrukcji na maila nie bardzo wiem jak korzystac z rapidshare

pozdrawiam
    Wchodzisz na http://rapidshare.com/ klikasz na Przeglądaj... Wybierasz plik z dysku i klikasz na Upload. Gdy już się wczyta pojawi Ci się link do tego pliku, który możesz wrzucić tu na forum, a nawet podać Vitezowi, żeby wrzucił do wątku o instrukcjach.
    Ale jak coś to już wysyłam Ci mojego maila na PW i z góry dziękuję za przesyłeczkę
    Regulamin pkt 8.

Początki nałogu
    Miasto
    gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djcargo Zobacz posta
    Wchodzisz na http://rapidshare.com/ klikasz na Przeglądaj... Wybierasz plik z dysku i klikasz na Upload. Gdy już się wczyta pojawi Ci się link do tego pliku, który możesz wrzucić tu na forum, a nawet podać Vitezowi, żeby wrzucił do wątku o instrukcjach.
    Ale jak coś to już wysyłam Ci mojego maila na PW i z góry dziękuję za przesyłeczkę

Umiesz poniżyć człowieka.... Pojęcia nie miałem że to takie proste, byłem przekonany że trzeba mieć tam konto i nawet nie próbowałem się tam dostać Trochę się skompromitowałem, ale już naprawiam, link do pliku:
    instrukcja

pozdrawiam

Dopiero zaczyna Awatar Hatik
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Dzwoniłem do centrali Fotojokera. Twierdzą, że na 580 EX II sprzedawane w ich sieci przysługuje cashback. W tym momencie wiedziałem, że wkrótce będę się cieszył własną lampą :-D - wieczorkiem była już moja :-D .
    Dzięki sympatycznej pani z Fotojokera w Białymstoku (Galeria Biała) ocalała angielska, pełna instrukcja do lampy (przy okazji - dzieki Czacha za informację, że macie w sklepie taką instrukcję). Niestety inni sprzedawcy wyrzucają ją, bo "nie mieści się do pudełka" . Na szczęście mieści się lampa i stopka , bo inaczej i to by nie ocalało . Polska instrukcja jest oczywiście tylko tekstowa, a karta gwarancyjna z firmy M&J. Gwarancja jest roczna, a ponoć jeśli w ciągu pół roku od zakupu pojawi się usterka, to Fotojoker zapewnia dodatkowy rok gwarancji (czyli wychodzi 1+1).

Teraz tylko zostało skorzystać z cashbacku, bo lampa już wstępnie przetestowana!
    350D | 17-40 L | 18-55 | 50 1.8 II | Tamron 55-200 | Helios M42 | BG-E3 | 580 EX II | A80 | hama Defender 200

Domyślnie

Ja kupiłem 580 EX II w Fotojoker w Poznaniu, Centrum Handlowe M-1. Oryginalna gwarancja europejska canona plus ksero instrukcji obsługi

Początki nałogu Awatar djcargo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Umiesz poniżyć człowieka....
    Oj tam, bo mi się głupio zrobiło... Dobrze, że mogłem pomóc. I dzięki za instrukcję, już zasysam
    Regulamin pkt 8.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów