No więc zdecydowałem sie)
I pierwszy szok - o ile na poczatku zostałem delikatnie mówiąc... zignorowany i moje maile pozostały bez odpowiedzi - o tyle natychmiast jak zalicytowałem, kontakt rewelacyjny! Albert odpisywal na kazdy mail, kontakt naprawdę rzeczowy i profesjonalny.
Po kazdej mojej wpłacie - od razu sie odzywał
Koszt dostawy do Polski jest wyższy o 10 GBP niż do Angli - więc musiałem dopłacić 43 złote.
Jedna uwaga - jesli ktos mysli, ze kupując kilka przedmiotów uda mu się zbić cos na kosztach transportu ... nie liczyłbym na to. Taniej wyszlo tylko kilka funtow na ubezpieczeniu jednnej paczki.
Dzis rano dostalem przemilego maila:
Kilka godzin temu paczka dostała status: Left Origin - pozostaje czekac.Hello Cluer,
Your order has been shipped today (Apr 15) via FedEx.
The shipment tracking number is: blablabla
You can track it from this link here:
XXXX
Here are the links to the eBay items:
xxx
Please leave me with a positive feedback if the package is received in good working order.
If you have any question or issue with the item, please let me know ASAP so we can resolve the issue in an orderly fashion.
PS - Please do check out my eBay store here or email me if you're looking for other items not listed in my auctions.
Thanks and have a great day!
Albert
Kea-Photo
Obiecuję zamiescic zdjatka z otwierania paczki, sposobu pakowania, co bedzie w deklaracji celnej itp.
P.S. kea-photo to debesciak !!