drogi kolego problem jest taki - nie musisz pisać że "jestem amatorem ,zaczolem 2-msc temu bawic sie fotografią" - to widać ... druga sprawa zacznij brać sobie bardziej do serca uwagi kolegów i zaprzestań swoich bezsensownych eksperymentów jak np: dopalanie świateł żarowych wbudowana lampą ... w fotografii już praktycznie wszystko zostało odkryte i sfotografowane, nawet jakbyś bardzo się starał z dwumiesięcznym doświadczeniem nie wymyślisz nic nowego... zainwestuj czas i pieniądze w jakąś dobrą książkę o podstawach portretu i zacznij robić w reszcie postępy ...
sorry że tak ostro ale czasami "kubeł zimnej wody na łeb" jest potrzebny
pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez allgsm.pl Zobacz posta
Fajnie ,ze co niektorych ten watek bawi, ciesze sie ,ze jest tak duzo dobrych fotografow w dziedzinie portretu ;-)
Chyba niektorzy nie zrozumieli co chcialem uzyskac zakaldajac ten watek, nie wkladajac tu zdjec do achow i echow ,nie ukrywam ,ze jestem amatorem ,zaczolem 2-msc temu bawic sie fotografia, chcialem pokazac jak robie co robie jak ustawiam swiatlo i uzyskac pomoc ,co zle robie i jak to wszystko ustawic. A pisanie "ale usmialem sie czytjaac ten watek" "Juz myslalem ,ze oslawiaona 85 1.8 jest taka slaba" itd. naprawde nie wnosza nic ciekawego do watku i nie pomagaja, mi ani innym ktorzy chca cos w tym kierunku zrobic i czegos sie nauczyc. Nie odbierz cie tego ,ze sie obrazam czy cos, bran boze. Ale mysle ,ze nei ma sesnu pisanie glupich uwag ,bo robi sie z tego dllluuugi watek nic nie wnoszacy do tematu.

P.S

Walcze dalej !!! ;-)