16234
Dziękuję :-)
Ostatnio edytowane przez PawelGeo ; 13-04-2008 o 18:05 Powód: Automerged Doublepost
Klikasz na swoj nick potem zobacz publiczny profil i w adresie przeglądarki masz --- > http://canon-board.info/member.php?u=16234 a na koncu swoj numerek
Już się połapałem ;-)
Dzięki
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Czy jest jakiś przewidywany termin zakończenia tej tury?
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
Wszystko zależy od tego jak szybko uzbieram pulę. Na razie mam zamówione ok. 25 smyczy i 16 identyfikatorów. Myślę, że się ruszy jak mod potwierdzi, że istnieję i nie chcę nikogo wpuścić w maliny. Większość ludzi na pewno czeka na potwierdzenie, bo mój poprzednik, który wykonywał smycze nie wywiązał się z umowy w stosunku do niektórych osób (opieram się tylko na tym co czytam. Być może sytuacja wyglądała całkiem inaczej, ale brak odzewu też o czymś świadczy).
Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 14-04-2008 o 09:48
Ok, przyznam się, ja jestem jednym z czekających na potwierdzenie.
Zresztą, mam wrażenie, że we wcześniejszych postach pisałeś, żeby nie przelewać kasy, dopóki mod nie stwierdzi, że Ty, to Ty
Tak więc, mnie spoko możesz doliczyć do tej puli (biorę komplet, a co tam)
A z ciekawości, jak duże musisz mieć "zamówienie", żeby sprawa ruszyła?
Będę potwierdzał dzisiaj tak ok 23. O 20-tej bowiem mam spotkanie z moderatorem. Tak, że wkrótce zostaniecie poinformowani komu wpaciliście pieniądze :-)
Oczywiście. I się z tego nie wycofuję ani nie oczekuję przelewów. :-)
100 smyczy i 60 ID
EDIT
KAŻDY KTO WPŁACIŁ PIENIĄDZE NA MOJE KONTO MOŻE JE W KAŻDEJ CHWILI WYCOFAĆ. WARUNEK JEST JEDEN: MUSI SIĘ Z TYM ZGOŁSIĆ PRZED OFICJALNYM ZAMKNIĘCIEM PULI
To tak, aby rozwiać wątpliwości...
Aha, PRZELEWAM TYLKO NA KONTO Z KTÓREGO WPŁYNĘŁY PIENIĄDZE
Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 14-04-2008 o 12:45
Formularz wysłany, przelew zrobiłem, jutro pieniądze powinny wpłynąć na kontozapomniałem tylko w tytule dopisać maila ;p mam nadzieję, że to nie sprawi kłopotu
Teraz uzbrajam się w cierpliwość
![]()