Strona 44 z 68 PierwszyPierwszy ... 34424344454654 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 431 do 440 z 673

Wątek: Wybór apple a może cos innego??

Uzależniony
    Miasto
    Józefów
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Domyślnie

i prośba do was, którego waszym zdaniem (konkretnie jeśli mogę) można wybrać Macbooka pro dla osoby która NIGDY nie korzystała z OSa, nie zna ideologii(czy jakoś tak ;P) ale zna linuksa, lubie prace w konsoli, ale ani razu nie uzywała właśnie systemu Maca...

może jakiegoś zwykłego maca(nie pro) za 999$? a z czasem lepszy import ;-) może Apple da normalne ceny w PL...

służył by do ogólnej zabawy, filmów, i troche fotek jak by sie dało w łóżeczku... (tu matryca ważna...)
    5d grippen
    17-40L 24-70L 70-200L 35L 85L 135L 580exII+danonek ...

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slouON Zobacz posta
    Van, może i mają ogromną ale ja nie widze, nie widze przycisku następna strona. :/

a jak jest z pozniejszy upgradem sprzętu, tzn ramu, dysku, grafiki w makach pro?
    ram, procek i dysk, bez problemu możesz ładować zamienniki nie applowskie ... grafa raczej odpada bo chyba jest zintegrowana

Mac'i są nie do zdarcia, mój po dwóch latach wygląda jak nowy (staram się myć ręce jak siadam do klawiatury)... moi znajomi i klienci, pracują na nich po kilka ładnych lat, a jak jeszcze dokupisz Speck’s SeeThru hard shell for MacBook Pro (kupiłem swojej córce przeźroczysty (czysty)do jej iBook'a) i sylikonowa nakładkę na klawiaturę, to po 2-3 latach użytkowania będzie wyglądał jak nowy ...
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 09-04-2008 o 16:56

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dopiszę moją opinie, wybrałem MBP przede wszystkim do grafiki i chociaż początki z MAC były różne w tym momencie nie zmienił bym mojego lapka na nic innegoPolecam wszystkim

Domyślnie

Van raz jeszcze dzieki!!

ale do grafiki to musze 17" wybrać(duzy klocek :/), najlepiej z full HD rozdzielczością... (19xx)

jakie matryce maja Makbooki PRO?
    5d grippen

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

i prośba do was, którego waszym zdaniem (konkretnie jeśli mogę) można wybrać Macbooka pro dla osoby która NIGDY nie korzystała z OSa, nie zna ideologii(czy jakoś tak ;P) ale zna linuksa, lubie prace w konsoli, ale ani razu nie uzywała właśnie systemu Maca...
    No to uważaj Bo to jest właśnie ten jeden z niewielu przypadków, w którym magia Mac i OSX może nie zadziałać. Ja jestem dokładnie taką osobą (100% geeka w geeku ;-)) i, mimo szczerych chęci, wielokrotnych prób i służbowego Powerbooka do wyłącznej dyspozycji, nie udało mi się do tego systemu przekonać. Co nie zmienia faktu, że polecam go "normalnym" ludziom jako alternatywę dla Win ;-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    No to uważaj Bo to jest właśnie ten jeden z niewielu przypadków, w którym magia Mac i OSX może nie zadziałać. Ja jestem dokładnie taką osobą (100% geeka w geeku ;-)) i, mimo szczerych chęci, wielokrotnych prób i służbowego Powerbooka do wyłącznej dyspozycji, nie udało mi się do tego systemu przekonać. Co nie zmienia faktu, że polecam go "normalnym" ludziom jako alternatywę dla Win ;-)
    no właśnie wiem ja lubie linuksa winde szanuje

nie strace na tym przedsiewzieciu, najwyzej sprzedam jak mi podchodzic nie bedzie ale jest jeden problem ... NIE ZNAM SIE NA TYM, NIE MAM DOSTĘPU, NIE WIEM JAKIE TAM MATRYCE SA, JAK SIE DO ZDJĘC NADAJE, Z CZYM TO SIE JE, i CO WARTO W OGÓLE KUPIC ....

az musiałem to duzymi napisać ;-)
    5d grippen

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

no właśnie wiem ja lubie linuksa winde szanuje

nie strace na tym przedsiewzieciu, najwyzej sprzedam jak mi podchodzic nie bedzie ale jest jeden problem ... NIE ZNAM SIE NA TYM, NIE MAM DOSTĘPU, NIE WIEM JAKIE TAM MATRYCE SA, JAK SIE DO ZDJĘC NADAJE, Z CZYM TO SIE JE, i CO WARTO W OGÓLE KUPIC ....

az musiałem to duzymi napisać ;-)
    może masz jakąś możliwość podjechania do jakiegoś iSpota i pomacania? Ew. MediaMarkt.
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Riccardo Zobacz posta
    może masz jakąś możliwość podjechania do jakiegoś iSpota i pomacania? Ew. MediaMarkt.
    no właśnie najgorsze jest to że mam z 1h na podanie co chce... czy macbooka, czy pro czy moze air... i parametrów...

no ale zawsze jest laptop PC, a tu miałbym mniejszy problem (ale szkoda zmaronować sytuacji i nie skorzystać z okazji poznania czegoś nowego tanio)

taniej sie nie da a popróbować można
    http://www.macconnection.com/IPA/Sho...tm?sku=7586198
    5d grippen

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Matryce:
    Macbook - TN
    Macbook PRO - TN
    Macbook PRO 17 HR - nie wiem
    iMac 20" (alu) - TN
    iMac 24" (alu) - S-IPS
    iMac 20"/24" (biały) - S-IPS
    Apple Cinema Display - S-IPS (?)

P.S. Weź*MB PRO, 15" czy 17" to zależy czy wolisz coś jeszcze mobilnego, czy stacjonarnego laptopa.
    Osobiście mam Macbooka ale zmienię za jakiś czas na MBP 15" z matową matrycą, 4GB RAMu i można bez zawracania sobie głowy, działać przez długi czas
    Ostatnio edytowane przez esteper ; 09-04-2008 o 21:10
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Strona 44 z 68 PierwszyPierwszy ... 34424344454654 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów