Pokaż wyniki od 1 do 10 z 304

Wątek: 70-200 f/4L jakosc optyczna

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Dobrowolski Zobacz posta
    a jak sobie radzi 70-200 F4 L w trudnych warunkach oświetleniowych np w kościołach. Podejrzewam że troche ciemno
    z lampa jest niezle, pod warunkiem, ze nie podejmuje sie madrych-inaczej prob focenia organisty

a tak poroniony pomysl, zeby uzywac dlugie tele bez lampy w ciemnym jak d... Murzyna pomieszczeniu jeszcze mi do glowy nigdy nie przyszedl.

tak serio, to chyba nie do konca przemyslales pytanie. 70-200 w ktorejkolwiek odmianie to ostatni lens o jakim pomyslalbym w kosciele. jakbym mial ze soba 5 body to moze bym na ktores z nich nakrecil i raz na ruski rok zrobil zdjecie. ale tak normalnie... to se ne vidi
    www albo tez flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    z lampa jest niezle, pod warunkiem, ze nie podejmuje sie madrych-inaczej prob focenia organisty

a tak poroniony pomysl, zeby uzywac dlugie tele bez lampy w ciemnym jak d... Murzyna pomieszczeniu jeszcze mi do glowy nigdy nie przyszedl.

tak serio, to chyba nie do konca przemyslales pytanie. 70-200 w ktorejkolwiek odmianie to ostatni lens o jakim pomyslalbym w kosciele. jakbym mial ze soba 5 body to moze bym na ktores z nich nakrecil i raz na ruski rok zrobil zdjecie. ale tak normalnie... to se ne vidi
    a widzisz tego to ja nie wiedziałem, niedługo mam chrzciny dzieciaka znajomych i tak sie zastanawiam czy 70-200 F4 L którego i tak chce kupic przyda się na te okazje. Powiedz co sprawdza sie w kosciołach?, ja mam tylko Tamrona 17-50

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Dobrowolski Zobacz posta
    Powiedz co sprawdza sie w kosciołach?, ja mam tylko Tamrona 17-50
    tu bym raczej zapytal kogos, kto takie imprezy regularnie foci.
    ale na moje oko 17-50 bedzie OK.
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów