Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 115

Wątek: Modelki + prywatne sprawy

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Chcesz zrobic ankiete wsrod srodowisk homoseksualnych?

Kogo tak naprawde interesuje z kim sypiasz i z jakich powodow? Podpowiem: nikogo, poza Toba samym. I to sie tyczy kazdego, kto chcial by wiedziec czy dobrze robi sypiajac z modelkami.. lub raczej dziewczynami ktore mu pozuja, bo do bycia modelka jedna sesja nie wystarczy.. tak jak i do bycia fotografem

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Van Murder usmiechnij się .Naprawde wszyscy Ciebie tu cenią.

Gwarantuję że nie wszyscy

PS. Tak, wiem Adaś, jestem wyimaginowaną postacią, nie mam galerii na CB, itp, itd

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rene Zobacz posta
    Gwarantuję że nie wszyscy

PS. Tak, wiem Adaś, jestem wyimaginowaną postacią, nie mam galerii na CB, itp, itd
    A ja wręcz przeciwnie cienię Cię za twe trafne spostrzeżenia, mądrość życiową ...
    Jestem pewien że twoje prace są równie wartościowe nawet jeżeli jesteś tylko czyimś alter ego wyimaginowaną osobą
    Pozdrawiam serdecznie!

sorry za OT

ps. nie pisz mi już anonimów, możesz pisać na @ lub na forum - nie pogniewam się
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Z tym, że jak już ktoś napisał rodzi się więcej pomysłów i fantazji jest łatwiej o kontakt pomiędzy fotografującym, a modelką co pozwala w łatwiejszy sposób wyciągnąć z sesji to co się tylko da. Tym bardziej jak Twoja modelka jest Twoją marionetką. Można to w łatwy sposób wykorzystać
    Kurcza rozumiem że przeżywasz swój seksualny peak, uwierz mi za jakiś czas to minie pędzisz wolał o stałkach pogadać albo jakiś bobry film obejrzeć...

z doświadczenia (nie tylko swojego) miałem okazję asystować lepszym od siebie fotografom, wiem że im bardziej przedmiotowy stosunek do modelki tym lepiej... przy wiekszych zleceniach dobrze jest mieć asystentkę, do poprawiania włosów czy outfit'u modelki... wyklucza to dwuznaczne sytuacje, nieporozumienia, oraz poczucie dyskomfortu modelki.

w stanach ludzie bardzo uczuleni są na molestowanie czy wykorzystywanie seksualne w sprawach zawodowych - wystarczy że urażona, czy zawiedziona modelka, która np zaangażowała się uczuciowo, złoży donos na policję lub pozew do sądu (nawet jeżeli nic się nie wydarzyło) i jesteś gotowy ...

powtarzam jeszcze raz dbaj o swoja reputację bo łatwiej jest ją stracić niż później odbudować ...

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 30-03-2008 o 21:51 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Panowie Panowie ... nie zapominajmy ze 90% modelek jesli by tylko chciala zrobilaby z nami to na co mialaby ochote To ze pozwala Ci soba kierowac przed obiektywem nie znaczy ze jest Twoja marionetka :P
    Z kobietami trzeba obcodzic sie ostrozniej niz z ogniem :P

Domyślnie

VanMurder mądre słowa, myśle że kolega wyrośnie z takiego podejścia do sprawy. Proponuje inną metodę dla kogoś kto chciałby, poprostu iść na balety poderwać laske nie koniecznie na "fotografa" i tyle. Oddzielić jedno od drugiego. Co za trudne?????

Domyślnie

Przeczytalem sobie posty i wnioski sa raczej przykre.
    Za kilkoma wyjatkami to typowy szowinistyczny watek bzykajacych panow ze sprzetem marki C.

Kilka glosow glosow rozsadku, w tym MacGyvera, Unicorna z kulturalna puenta VanMurdera powinno zamknac te zalosne rozmyslania.
    Samo uzycie slowa "bzykanie" w rozmowie o modelkach bardzo dobrze obrazuje poglady na sesje zdjeciowe i "te sprawy". Profesjonalizm? Bez zartow.
    ║ 50D i 30D + graty ║

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Kwestia priorytetow i ambicji. "Zbajerzyc" modelke to zadna sztuka, ale to zwykle "rzniecie glupa" (przepraszam za wyraznie, ktore choc wulgarne to bardzo obrazowe). Nie pociagaja Cie raczej kobiety, inteligetne, piekne?? Nie czarujmy sie, odsetek madrych modelek jest jednak niski ;-) Inna kwestia jest Twoje podejscie do sexu. Z doswiadczenia powiem (jestem dj'em, gram duzych klubach, takze fotografuje), ze nie warto sie w cos takiego bawic. Moze jestem dziwny ale cenie sobie stabilizacje, oraz zycie w stalym zwiazku.
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Dzięki panowie i panie za odpowiedzi. Moja ciekawość została zaspokojona, która tak nota bene powstała w okresie jak wybierałem kierunek fotograficzny
    Van. Proszę Ciebie. Rafał albo Kucza Do " Kurcza " Jakoś nie przywyknąłem.
    Obiektyw Kultura nie zawsze idzie w parze z profesjonalizmem i na to wychodzi, że podobnie jest z tym sypianiem. Ktoś wspomniał, że można by to rozstrzygać na różnych forach do czego po tej całej dyskusji się przychylam.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Dzięki panowie i panie za odpowiedzi. Moja ciekawość została zaspokojona, która tak nota bene powstała w okresie jak wybierałem kierunek fotograficzny
    Van. Proszę Ciebie. Rafał albo Kucza Do " Kurcza " Jakoś nie przywyknąłem.
    Obiektyw Kultura nie zawsze idzie w parze z profesjonalizmem i na to wychodzi, że podobnie jest z tym sypianiem. Ktoś wspomniał, że można by to rozstrzygać na różnych forach do czego po tej całej dyskusji się przychylam.
    Kurcza sorry Kucza znaczy Rafał
    pozdr

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Jest jeszcze jedna kwestia dotycząca tematu, która nie została poruszona, a moim zdaniem jest równie ważna, jak nie wazniejsza od rosterek moralnych.
    AWARYJNOŚĆ SPRZETU
    Jaką opinię wystawi wam modelka, która poszła z wami do łóżka, ale nie otrzymała zdjęć ? Nie pomogą tłumaczenia że padła karta i straciliśmy pliki, że zostaliśmy napadnięci i skradziono nam foty, itd.

To samo dotyczy alkoholu podczas pracy .

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów