Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: czy da się uszkodzić matrycę poprzez wyjątkowo prześwietlone zdjęcia?...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Każdy, kto szanuje swoje pieniądze, czas poświęcony na ich zarobienie, etc. - czyli, myślę, że całkiem spora grupa. W tym jeszcze tacy, jak ja - co już wiedzą, że nie wiedzą jeszcze wszystkiego...
    wiem, wiem - nie ma ikonki :ironia:
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

chyba trochę przesadzacie z tym uszkodzeniem matrycy. Jakby tak faktycznie było, to czytalibyśmy non stop o uszkodzeniach matryc w np. kompaktach. Poza tym jest jeszcze odbite światło słoneczne, które często wchodzi w kadr. I to ma też rozwalać matrycę ? bez jaj

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pst Zobacz posta
    wiem, wiem - nie ma ikonki :ironia:

Cytat Zamieszczone przez mathom Zobacz posta
    chyba trochę przesadzacie z tym uszkodzeniem matrycy. Jakby tak faktycznie było, to czytalibyśmy non stop o uszkodzeniach matryc w np. kompaktach. Poza tym jest jeszcze odbite światło słoneczne, które często wchodzi w kadr. I to ma też rozwalać matrycę ? bez jaj
    Właśnie chciałem taki "demokratyczny" argument zapodać. Poza tym we wzmiankowanej instrukcji, piszą o tym raczej "ot tak, żeby było", bez stu wykrzykników i trupich czaszek...
    EOS - conditio sine Kwanon...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Właśnie chciałem taki "demokratyczny" argument zapodać. Poza tym we wzmiankowanej instrukcji, piszą o tym raczej "ot tak, żeby było", bez stu wykrzykników i trupich czaszek...
    Ale ja nie rozumiem po co się tak męczyć ; czytać instrukcję, robić tyle fotek, mieszać coś w ustawieniach, podłączać teleskopy, L-ki . Nie łatwiej wziąć aparat w dobre imadło zkręcić parę razy i gotowe .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ale ja nie rozumiem po co się tak męczyć ; czytać instrukcję, robić tyle fotek, mieszać coś w ustawieniach, podłączać teleskopy, L-ki . Nie łatwiej wziąć aparat w dobre imadło zkręcić parę razy i gotowe .
    I migomatem! Zamiast zasmażki...

Domyślnie

a laserek ?.............chyba najjaśniejsze światełko
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez noel Zobacz posta
    a laserek ?.............chyba najjaśniejsze światełko
    Ano, można spróbować nim sobie na stałe autograf wstawić w matrycę, na przykład...

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Moderatorzy - pobudka
    regulamin pkt 8

Domyślnie

Ano, można spróbować nim sobie na stałe autograf wstawić w matrycę, na przykład...
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

I migomatem! Zamiast zasmażki...
    I znów chcesz niepotrzebnie komplikować sprawę .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów