lol - sniper88, nie wiedziałem że nie mogę mieć prawa do własnego zdania.
lol - sniper88, nie wiedziałem że nie mogę mieć prawa do własnego zdania.
Zdjęcie istotnie ciekawe. Jak dla mnie lewa strona i góra zbyt pusta, tło w górnej części kadru zbyt skupia widza oddalając od głównego tematu zdjęcia co nie zmienia faktu, że mi się podoba :-)
"nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"
chyba na fototok widziałem
bomba :P dużo emocji w tym zdjęciu
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
Świetne zdjęcie, i tyle.
Użyty sprzęt nie ma tu najmniejszego znaczenia, a Canon-Board to na szczęście nie sekta wyznawców czerwonego logo :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Jaka córka taka mama ... albo odwrotnieNic tylko pogratulować koledze. Jednak zdjęcie córki robi naprawdę super wrażenie. Dla mnie pierwsza klasa.
no cóż, wypada podziękować Koledze....super zdjęcie...super mama...i w ogóle miodzio))
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Bardzo fajne zdjęcia jestem pod dużym wrażeniem, oby więcej takich.