Pokaż wyniki od 1 do 10 z 58

Wątek: My story, czyli jak stałem się złodziejem...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

W głowie się nie mieści...

szczerze to nie wiem czy mozesz prawnie i czy chcesz, ale ja na twoim miejscu ujawniłbym gościa z nazwiska i miejscowości, w razie jakby ktos chciał z nim wejść w jakąś transakcję...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta

szczerze to nie wiem czy mozesz prawnie i czy chcesz, ale ja na twoim miejscu ujawniłbym gościa z nazwiska i miejscowości, w razie jakby ktos chciał z nim wejść w jakąś transakcję...
    przynajmniej dla przestrogi innych potencjalnych "jego" klientów
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta

dokładnie. choc nie wiem czy takie publiczne ujawnianie nie moze stac sie podstawa roszczen sadowych...

Nie popuśc mu w sadzie...

jak bym zyl z fotografii a przez takiego delikwenta zarekwirowali by mi narządzie pracy to chyba bym go odwiedził z kolegami... ręce opadają...
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

No po prostu podlość.Nie wiem nie rozumiem jak mysli taki człowiek.Nie wie co robi Goli sie nie patrzac w lustro Dzieki Panie że przy wszystkich ułomnosciach moich nie skrzywdziłes mnie taką.Pozdrawiam wszystkich normalnych kolegów/

Uprawnienia umieszczania postów