Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: Canon 4oD a jakość wykonania

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

ja lubie jak coś jest zadbane bo łatwiej go później sprzedać za większe pieniądze niż ten poobijany. a jak się dba to mniejsze prawdopodobieństwo że rzucisz nim do torby z przyzwyczajenia i akuratnie obluzowany dekiel odepnie się i przednią soczewką rąbniesz wystającą z torby pierdołę bo skoro nie dbam o sprzęt to po co mieć porządek w torbie...
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Bywalec Awatar tigerstyle
    Miasto
    Bournemouth - UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gringo997 Zobacz posta
    ja lubie jak coś jest zadbane bo łatwiej go później sprzedać za większe pieniądze niż ten poobijany.
    Zawsze dbam o swój sprzęt, jednak nie pieszczę się z nim. Bardziej się opiekowałem 300D niż 40D.

Cytat Zamieszczone przez Gringo997 Zobacz posta
    ... i akuratnie obluzowany dekiel odepnie się i przednią soczewką rąbniesz wystającą z torby pierdołę bo skoro nie dbam o sprzęt to po co mieć porządek w torbie...
    I właśnie należy trzymać porządek i pamiętać o tym deklu na przednie szkło. Wizjer, wyświetlacz itp itd może dostać po dupie i jakość fotek nie spadnie. Trzeba o wszystko dbać, ale nie wolno popadać w skrajności. Złoty środek (ochhh jak trudno go osiągnąć, zobaczyć czy znaleźć) jest odpowiedzią.

Pozdrawiam
    Aparaty cyfrowe C/O i analogowe F/O/P/E/F/Z. Dokładniej -tutaj-

Uprawnienia umieszczania postów