Strona 41 z 94 PierwszyPierwszy ... 3139404142435191 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 939

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO WARSZAWA - 2008] - portret,akt

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    14 marca sam mnie pytałeś o kolejny termin tak, że nie bardzo rozumiem Twoje zarzuty. Ocena zdjęc na forum chyba nie wyklucza podawania terminów kolejnych spotkań?
    Zgadza się. Kolejny termin spotkania nie jest dla mnie problemem. Chętnie sam się na nie zapisze.

Chodzi o to, że na spotkaniu obiecałeś feedback do zdjęć opublikowanych na forum i mimo tego, że minęło już półtora tygodnia od tego czasu nie mogę się doczekać żadnych komentarzy do swoich zdjęć. Pomimo tego, że o nie prosiłem.

Pozdrawiam
    Maciek Bryński
    Strona domowa Galeria

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maver1ck Zobacz posta
    Zgadza się. Kolejny termin spotkania nie jest dla mnie problemem. Chętnie sam się na nie zapisze.

Chodzi o to, że na spotkaniu obiecałeś feedback do zdjęć opublikowanych na forum i mimo tego, że minęło już półtora tygodnia od tego czasu nie mogę się doczekać żadnych komentarzy do swoich zdjęć. Pomimo tego, że o nie prosiłem.
    Jeśli się chętnie na nie zapiszesz to szczerze radzę po prostu przynieść te wybrane zdjęcia na odbitkach. O wiele lepiej sie ocenia na żywo, bez niepotrzebnych nieporozumień i wymuszonych skrótów myślowych ograniczeniami jakie w komunikacji internetowej się pojawiają.

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jeśli się chętnie na nie zapiszesz to szczerze radzę po prostu przynieść te wybrane zdjęcia na odbitkach. O wiele lepiej sie ocenia na żywo, bez niepotrzebnych nieporozumień i wymuszonych skrótów myślowych ograniczeniami jakie w komunikacji internetowej się pojawiają.
    Jasne, ale na warsztatach sam Sergiusz wspominał, żeby umieścić do dyskusji i oceny po 4 fotki na forum.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Jasne, ale na warsztatach sam Sergiusz wspominał, żeby umieścić do dyskusji i oceny po 4 fotki na forum.
    Jasne ale ja nadal radzę zrobić odbitki i przynieść je na warsztaty bo tak się lepiej i wygodniej o zdjęciach rozmawia niż przez ułomną komunikację internetową.

Hint: używam słowa "lepiej" a nie "zamiast" , czyli nie upieraj się, ja tylko radzę a nie mówię że tak ma być zamiast prezentacji w wątku...

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jasne ale ja nadal radzę zrobić odbitki i przynieść je na warsztaty bo tak się lepiej i wygodniej o zdjęciach rozmawia niż przez ułomną komunikację internetową.

Hint: używam słowa "lepiej" a nie "zamiast" , czyli nie upieraj się, ja tylko radzę a nie mówię że tak ma być zamiast prezentacji w wątku...
    Wg mnie lepiej skomentować fotki na forum, wtedy wszyscy skorzystają.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marwiol Zobacz posta
    Wg mnie lepiej skomentować fotki na forum, wtedy wszyscy skorzystają.
    Następny .

Ja nigdzie nie piszę by NIE komentować na forum. To tylko rada dla autora by zrobił odbitki i przyniósł je na spotkanie.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maver1ck Zobacz posta

Pozdrawiam

Ja bym bardziej chciał aby dyskusja i ocenianie zdjęć była pomiędzy uczestnikami spotkań w odniesieniu do własnych zdjęć. Starałem to zasugerować wcześniej prosząc o pełniejsze wypowiedzi. W tym też celu umieściłem na forum swoje zdjęcia i jeśli o nie chodzi mogliście wyrazić swoją opinię. Jeśli takowa dyskusja się zacznie ja bardzo chętnie się do niej przyłącze. Proponuję abyś sam zaczął od: umieściłem te zdjęcia bo....i napisz co uważasz i dlaczego a może napisz co byś chciał osiągnąć ale się nie udał itp. Myślę, że zrobi się ciekawiej. Co Ty na to?

sadek
    Guest

Domyślnie

Temat: Pomiędzy aktem a portretem, czyli co nieco o kadrowaniu.

1. werek
    2. sadek

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

maver1ck- Na pierwszym zdjęciu chyba znacznie mniej razi światło z kontry na policzku niż nieco przygruba ręka po prawej stronie zdjęcia. Jej obecność przynajmniej w tej postaci na zdjęciu jest nieuzasadniona, przynajmniej w całości. Już trochę lepiej jest na drugim zdjęciu ale tutaj pokazałeś tą mniej ładną część ręki. Może zdjęcie byłoby ciekawsze gdyby było ciaśniej skadrowane i ręka znalazłaby się poza nim. Trzecie chyba zdecydowanie najlepsze ale wymaga drobnego pogmerania w PS. Mam na myśli świecące się miejsca na nosie i przy oku.

Uzależniony Awatar Max_im

Domyślnie

to moja propozycja fantazji nad jednym z ujęć

Strona 41 z 94 PierwszyPierwszy ... 3139404142435191 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów