Pokaż wyniki od 1 do 10 z 939

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO WARSZAWA - 2008] - portret,akt

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jeśli się chętnie na nie zapiszesz to szczerze radzę po prostu przynieść te wybrane zdjęcia na odbitkach. O wiele lepiej sie ocenia na żywo, bez niepotrzebnych nieporozumień i wymuszonych skrótów myślowych ograniczeniami jakie w komunikacji internetowej się pojawiają.
    Jasne, ale na warsztatach sam Sergiusz wspominał, żeby umieścić do dyskusji i oceny po 4 fotki na forum.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Jasne, ale na warsztatach sam Sergiusz wspominał, żeby umieścić do dyskusji i oceny po 4 fotki na forum.
    Jasne ale ja nadal radzę zrobić odbitki i przynieść je na warsztaty bo tak się lepiej i wygodniej o zdjęciach rozmawia niż przez ułomną komunikację internetową.

Hint: używam słowa "lepiej" a nie "zamiast" , czyli nie upieraj się, ja tylko radzę a nie mówię że tak ma być zamiast prezentacji w wątku...

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jasne ale ja nadal radzę zrobić odbitki i przynieść je na warsztaty bo tak się lepiej i wygodniej o zdjęciach rozmawia niż przez ułomną komunikację internetową.

Hint: używam słowa "lepiej" a nie "zamiast" , czyli nie upieraj się, ja tylko radzę a nie mówię że tak ma być zamiast prezentacji w wątku...
    Wg mnie lepiej skomentować fotki na forum, wtedy wszyscy skorzystają.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marwiol Zobacz posta
    Wg mnie lepiej skomentować fotki na forum, wtedy wszyscy skorzystają.
    Następny .

Ja nigdzie nie piszę by NIE komentować na forum. To tylko rada dla autora by zrobił odbitki i przyniósł je na spotkanie.

Uprawnienia umieszczania postów