Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 114

Wątek: Uwaga na zakupy torby czy plecaka Lowepor

Coś już napisał

Domyślnie

swoją drogą to ciekawe co z tą jakością firmy Lowepro... osobiście też mi swego czasu uszkodził się zamek w torbie tej firmy... i powiem szczerze że towar był zakupiony w firmie Impra i został przez nich wymieniony na nowy bez żadnych problemów.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez impra Zobacz posta
    Witam.
    Jestem właścicielem sklepu Fotoakces.pl
    Cytat Zamieszczone przez john Zobacz posta
    Postanowiłem się przyłączyć gdyż miałem kiedyś niemiłą sytuację z naszym dystrybutorem Lowepro.
    Właścicielowi sklepu fotoakces.pl gratuluję umiejętności zakładania kilku kont na jednym forum .

Czy niektórzy sprzedawcy naprawdę myślą że internet jest tak anonimowy że bezkarnie można klientów/potencjalnych klientów w bambuko robić ?

Że o tym dziwnym upieraniu się o maila trzeba wspomnieć podczas gdy dany klient w ogóle nie słał maili. Ot czytanie ze zrozumieniem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czestomierz Zobacz posta
    a moze ty jestes jakos zwiazany z polskim dystrybutorem, albo ich konkurencją
    No tak, rozszyfrowałeś mnie.. jestem prezesem Lowepro...
    To nie jest forum lalek barbie, i nie jesteśmy dziećmi żeby dać się nabrać na "nowych uzytkowników" ktorzy tylko po to sie rejestruja zeby zabrac glos w tej jednej sprawie :]

Początki nałogu Awatar pawel-foto
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Właścicielowi sklepu fotoakces.pl gratuluję umiejętności zakładania kilku kont na jednym forum .
    Miło, że ktoś czuwa i szubciutko wyjaśnił sytuację.
    Wiele wyjaśniło, ja jeszcze podrzucę link na KKM bo tam też wiele osób używa tych toreb i zazwyczaj szuka najtańszej oferty.
    1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

czestomierz
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Łukasz Unterschuetz Zobacz posta
    No tak, rozszyfrowałeś mnie.. jestem prezesem Lowepro...
    To nie jest forum lalek barbie, i nie jesteśmy dziećmi żeby dać się nabrać na "nowych uzytkowników" ktorzy tylko po to sie rejestruja zeby zabrac glos w tej jednej sprawie :]
    Dla mnie jezeli ktos kogos nie zna a oskarża go o cos jest łagodnie mówiac zwykłym głupcem.
    Skąd wiesz w ilu sprawach zabiore jeszcze głos. Kupiłem sprzęt przeglądajac własnie to forum, mało tego od osoby sprzdającej na tym forum, wiec nie lubie gdy mi coś ktoś zarzuca niezgodnego z prawdą.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Jeszcze raz pisze, ze Impra jest fatalna nieuznajac gwarancji, zreszta Lowepro również z tych samych powodow (Ty jako prezes Lowepro pewnie uwazasz inaczej).
    Ostatnio edytowane przez czestomierz ; 22-03-2008 o 13:00 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

czestomierz, tak się akurat składa, że ja i pewnie wielu uzytkowników tego forum są tego samego zdania co Łukasz bo zawsze jak jest coś na rzeczy z nierzetelnym sprzedawcą pojawiaja się nowi i od razu w pierwszym poście stają w obronie...

Ciekawe że jak ktoś ma inne problemy czy pytania sprzętowe nie wyrastają jak grzyby po deszczu..??

czestomierz
    Guest

Domyślnie

ale wlasnie ja nie staje w obronie Impry, wrecz przeciwnie. Nigdzie nie napisalem, ze oni sa swietni, zwrocilem tylko uwage na to, ze Lowepro tez nie zachowalo sie najlepiej. Chetnie wyslucham odpowiedzi wlasciciela Impry co z relizacją gwarancji, jezeli Lowepro rowniez sie wypnie. Kupilem plecak w Imprze dlatego tez mnie to martwi i dlatego tu napisalem.

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

czemu się dziwisz że polski dystrybutor lowepro nie realizuje gwarancji z innych kanałów dystrybucyjnych niż polskie oficjalne ? ma za darmo wymieniać plecaki na których to zarobił kanał angielski ?

czemu to polski dystrybutor firma zupełnie nie zwiazana z angielskim dystrybutorem ma realizować gwarancje za kogoś ?

a sam Canon także ma podział regionalny i sprzętu z HK czy USA nie zrobia ci w Europie ...

podsumowująć : niska cena cudów nie czyni ... lecz przeważnie pułapki

Uzależniony Awatar Chris_11
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dzięki, Vitez!
    A miałem robić zakupy w tym sklepie.
    Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    czestomierz, tak się akurat składa, że ja i pewnie wielu uzytkowników tego forum są tego samego zdania co Łukasz bo zawsze jak jest coś na rzeczy z nierzetelnym sprzedawcą pojawiaja się nowi i od razu w pierwszym poście stają w obronie...

Ciekawe że jak ktoś ma inne problemy czy pytania sprzętowe nie wyrastają jak grzyby po deszczu..??
    Tak się akurat składa że od kolegi czestomierza to się odczepcie . Podałem których dwóch ma ze sobą coś wspólnego...

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów