Pokaż wyniki od 1 do 10 z 378

Wątek: Zakupy w FotoIt

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skrzypol Zobacz posta
    DAJE DUZEGO PLUSA chlopakom z FotoIT
    kolejny jednopostowy ???
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    kolejny jednopostowy ???
    Uparci są

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale nauczyli się pisać z neostrady (zmienne IP) .

gufy
    Guest

Domyślnie

Zmienne jak zmienne.

Przykald 85.5.XX.XX ,tylko XX sie zmieniaja w NEO, poczatek zostaje ten sam.

skrzypol
    Guest

Domyślnie

jedna watkowiec bo ja akurat dzialam na nikonie a nie na canon, ten watek znalazlem bo pierwszy raz robilem zakupy w fotoit wiec sprawdzalem ten sklep, ale widze ze u was na forum to jak w polityce wszedzie tropicie podstep i spisek,

wszystkich zainteresowanych tematem watku zapewniam ze kompletnie nic mnie nie laczy z fotoit poza zamowionym dzisiaj szkielkiem

jezeli ktos weszy spisek i tropi afere zapraszam do mnie do biura do skorzewa kolo poznania , dane moge podac na priva w celu odebrania zeznan osobiscie hehehehhe

wiem ze i tak zaraz bedzie analizowac IP itp itd wiec od razu pisze ze posta nadalem z neostrady z poznania

tak jak pisalem czekam na zamowiony obiektyw jak dojdzie to napisze jeszcze jak przebiegl caly proces zamowienia.

a dla glownego sledczego w tej sprawie podaje jeszcze ze moje zamówienia ma nr 1146 i akt ualnie status w realizacji

mysle ze po to jest wlasnie to forum zeby mozna bylo wyrazic swoje zdanie, ale skoro nie to przepraszam ze zajalem wasz czas

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

bo ja akurat dzialam na nikonie a nie na canon (...) ale widze ze u was na forum to jak w polityce wszedzie tropicie podstep i spisek,
    A u was... to murzynów biją !

mysle ze po to jest wlasnie to forum zeby mozna bylo wyrazic swoje zdanie, ale skoro nie to przepraszam ze zajalem wasz czas
    Gdybyś przeczytał ten wątek a nie tylko w nim pisał to może byś choć trochę zrozumiał skąd takie podejście...
    No ale nie bo pewnie "nie mam czasu na czytanie; Co swojej opinii nie wolno wyrazić?!" . Wolno... wszystkim wolno, również tym czytającym tą opinię .

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

(...)kompletnie nic mnie nie laczy z fotoit poza zamowionym dzisiaj szkielkiem
    Jak dobrze rozumiem, tak właśnie komplementujesz firmę zanim otrzymasz towar ?

To jest dopiero dziwne. Ja bym wstrzymał się z komentarzem do momentu otrzymania zamówionego sprzętu.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

skrzypol
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Napisałem nt obsługi klienta i zaznaczyłem że dam znać jak przebiegł cały proces zamówienia jak otrzymam sprzęt.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta

To jest dopiero dziwne. Ja bym wstrzymał się z komentarzem do momentu otrzymania zamówionego sprzętu.
    Cichy, jak ktoś ma w stopce cennik sprzętu, to w takim wypadku powinien raczej siedzieć cicho i cieszyć się, że kopią w dupę konkurencji a nie jego.
    Takie moje nocne wynurzenia..
    Jarek

Uprawnienia umieszczania postów