Ale nauczyli się pisać z neostrady (zmienne IP).
Zmienne jak zmienne.
Przykald 85.5.XX.XX ,tylko XX sie zmieniaja w NEO, poczatek zostaje ten sam.
jedna watkowiec bo ja akurat dzialam na nikonie a nie na canon, ten watek znalazlem bo pierwszy raz robilem zakupy w fotoit wiec sprawdzalem ten sklep, ale widze ze u was na forum to jak w polityce wszedzie tropicie podstep i spisek,
wszystkich zainteresowanych tematem watku zapewniam ze kompletnie nic mnie nie laczy z fotoit poza zamowionym dzisiaj szkielkiem
jezeli ktos weszy spisek i tropi afere zapraszam do mnie do biura do skorzewa kolo poznania , dane moge podac na priva w celu odebrania zeznan osobiscie hehehehhe
wiem ze i tak zaraz bedzie analizowac IP itp itd wiec od razu pisze ze posta nadalem z neostrady z poznania
tak jak pisalem czekam na zamowiony obiektyw jak dojdzie to napisze jeszcze jak przebiegl caly proces zamowienia.
a dla glownego sledczego w tej sprawie podaje jeszcze ze moje zamówienia ma nr 1146 i akt ualnie status w realizacji
mysle ze po to jest wlasnie to forum zeby mozna bylo wyrazic swoje zdanie, ale skoro nie to przepraszam ze zajalem wasz czas
A u was... to murzynów biją !
Gdybyś przeczytał ten wątek a nie tylko w nim pisał to może byś choć trochę zrozumiał skąd takie podejście...mysle ze po to jest wlasnie to forum zeby mozna bylo wyrazic swoje zdanie, ale skoro nie to przepraszam ze zajalem wasz czas
No ale nie bo pewnie "nie mam czasu na czytanie; Co swojej opinii nie wolno wyrazić?!" . Wolno... wszystkim wolno, również tym czytającym tą opinię.