Strona 25 z 38 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 378

Wątek: Zakupy w FotoIt

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Nie chcę tutaj wybielać sprzedających, to są zwykle niezłe hieny, ale zwykle udaje im się nabierać tylko naiwnych.

A czy "naiwny" to jakiś trędowaty gatunek klienta? Żerowanie na czyjejś naiwności mogłoby przejść gdyby chodziło o drożdżówkę z makiem zamiast z serem, ale nie w przypadku sprzętu fotograficznego za kilka tysięcy złotych. Jeśli wspaniałomyślny fotoit żeruje TYLKO na naiwnych - to jest to po prostu dno, dno i jeszcze raz dno.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rene Zobacz posta
    A czy "naiwny" to jakiś trędowaty gatunek klienta? Żerowanie na czyjejś naiwności mogłoby przejść gdyby chodziło o drożdżówkę z makiem zamiast z serem, ale nie w przypadku sprzętu fotograficznego za kilka tysięcy złotych. Jeśli wspaniałomyślny fotoit żeruje TYLKO na naiwnych - to jest to po prostu dno, dno i jeszcze raz dno.
    Klient naiwny, to nie trędowaty a najlepszy gatunek. W każdym razie najmniej problematyczny.
    A w przypadku żerowania na klientach pisałem o całej braci handlującej, nie tylko o fotoit. Po prostu w tym sklepie jest największy przemiał, więc i odsetek niezadowolonych jest zdecydowanie większy.
    Jarek

skrzypol
    Guest

Thumbs up fotoit ok

witam, wlasnie zamowielem szkielko w fotoit, wczesniej zapoznalem sie z tym watkiem i przyznam ze mialem mieszane odczucia, ale teraz moge spokojnie stwierdzic ze kontakt z obsluga fotoit super, cena dobra, powolalem sie na ten watek i dostalem extra filtr - wiec jak widac zobowiazanie zrealizowane.

Uwazam, podobnie jak kilka osob wczesniej, kazdemu moze zdarzyc sie wpadka, jezeli ktos pracuje w uslugach, handlu to wie ze nie raz zdarzaja sie sytuacje dziwne, smieszne i tragiczne i czesto wynika to z winy (osobowosci i charakteru) klienta, czasami z niedomowien czasami ot tak poprostu - nie mnie rostrzygac kto zwinil w omawianym watku.

Ja zadalem chyba z 5 pytan przed zakupem i wiem wszystko dokladnie odnosnie terminu realizacji, gwarancji, dostawy itp wiec jak sadze wystarczy pytac zeby uniknac ewentualnych problemow.

Teraz czekam na szklo, jak dojdzie to dam znac jak przebiegl caly proces obslugi klienta - poki co DAJE DUZEGO PLUSA chlopakom z FotoIT

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skrzypol Zobacz posta
    DAJE DUZEGO PLUSA chlopakom z FotoIT
    kolejny jednopostowy ???
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    kolejny jednopostowy ???
    Uparci są

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale nauczyli się pisać z neostrady (zmienne IP) .

gufy
    Guest

Domyślnie

Zmienne jak zmienne.

Przykald 85.5.XX.XX ,tylko XX sie zmieniaja w NEO, poczatek zostaje ten sam.

skrzypol
    Guest

Domyślnie

jedna watkowiec bo ja akurat dzialam na nikonie a nie na canon, ten watek znalazlem bo pierwszy raz robilem zakupy w fotoit wiec sprawdzalem ten sklep, ale widze ze u was na forum to jak w polityce wszedzie tropicie podstep i spisek,

wszystkich zainteresowanych tematem watku zapewniam ze kompletnie nic mnie nie laczy z fotoit poza zamowionym dzisiaj szkielkiem

jezeli ktos weszy spisek i tropi afere zapraszam do mnie do biura do skorzewa kolo poznania , dane moge podac na priva w celu odebrania zeznan osobiscie hehehehhe

wiem ze i tak zaraz bedzie analizowac IP itp itd wiec od razu pisze ze posta nadalem z neostrady z poznania

tak jak pisalem czekam na zamowiony obiektyw jak dojdzie to napisze jeszcze jak przebiegl caly proces zamowienia.

a dla glownego sledczego w tej sprawie podaje jeszcze ze moje zamówienia ma nr 1146 i akt ualnie status w realizacji

mysle ze po to jest wlasnie to forum zeby mozna bylo wyrazic swoje zdanie, ale skoro nie to przepraszam ze zajalem wasz czas

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skrzypol Zobacz posta
    bo ja akurat dzialam na nikonie a nie na canon (...) ale widze ze u was na forum to jak w polityce wszedzie tropicie podstep i spisek,
    A u was... to murzynów biją !

mysle ze po to jest wlasnie to forum zeby mozna bylo wyrazic swoje zdanie, ale skoro nie to przepraszam ze zajalem wasz czas
    Gdybyś przeczytał ten wątek a nie tylko w nim pisał to może byś choć trochę zrozumiał skąd takie podejście...
    No ale nie bo pewnie "nie mam czasu na czytanie; Co swojej opinii nie wolno wyrazić?!" . Wolno... wszystkim wolno, również tym czytającym tą opinię .

Początki nałogu

Domyślnie

Moim zdaniem FotoIt to jest firma, w ktorej o wszystko trzeba sie dokladnie wypytac. I to by mogli zmienic, ale widac wola krecic, bo wiadomo VAT boli.
    Dla mnie jak kupuje nowy sprzet Canona to oczywiste jest ze mam gwarancje Canon PL, dla FotoIt oczywiste, ze jej nie mam :-) Poza tym rabneli mnie kiedys na zlotowke i od tej pory tam nie kupuje. To byla troche sprawa honoru.

Strona 25 z 38 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów