1. No i co z tego? Tak wogóle to konkurs się kończy z chwilą ogłoszenia wyników, a tutaj nawet nie było głosowania ani oceny.
2. Jest napisane. Nie twierdzę że nie jest, tylko że z tego powodu zdjęć jest za dużo żeby zrobić głosowanie bo to będzie trwało ze 3 tygodnie w kilku turach.
Myślę że najlepiej będzie jak VanMurder dokona selekcji zdjęć biorących udział w głosowaniu i ograniczy ich liczbę do dziesięciu bo tyle można dać w ankiecie.
VanMurder: mojego nie bierz pod uwagę, nie jestem zadowolony z tego co zrobiłem, może następnym razem :-)
Ostatnio edytowane przez MMM ; 03-03-2008 o 01:02
ok, jeżeli nie ma sprzeciwu, to wybiorę dziesięć wg mnie najlepszych, a później zadecyduje Vox Populi ... potrzebuję na to jakieś 48 godzin, a głosowanie na faworyta/faworytkę zajmie powiedzmy tydzień...
jeżeli ktoś ma lepszy pomysł to zapraszam
V.
Wybieraj Adamie
W sumie gdyby robić ankietę z tego co jest to by trwało i trwało![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Po raz kolejny się przekonałem, co znaczy doświadczenie. Jeśli będzie następny raz tego typu foto-akcja to jednak jedno zdjęcie na jednego autora w zupełności wystarczy.
Mimo wszystko cieszę się, że zaczynam w CB w czasach, gdzie rozwijają się wątki typowo zdjęciowe. O to chodzi. Bo w końcu po to ten cały sprzęt
.
Dziękuję Wszystkim zaangażowanym i dzielącym się swoim doświadczeniem.
Pozdrawiam Marcin
Ostatnio edytowane przez BuRton ; 03-03-2008 o 11:40
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
Drodzy Panowie i Drogie Panie Rozstrzygnięcie KONKURSU!!! Na najlepszy portret na (ekstremalnie) małej GO... znajduje się tutaj:
http://canon-board.info/showthread.php?t=31296
Zapraszam wszystkich gorąco do głosowania !!!!
V.
hej VanMurder, moje było pozakonkursowe![]()
mnie bardzo podabała się fotka MMM szkoda że jej nie było, nie mniej głos oddany a było z czego wybierać
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi