Pokaż wyniki od 1 do 10 z 76

Wątek: Canon 20D plusy i minusy

Mieszany widok

Tomanderos
    Guest

Domyślnie

Przeczytalem sporo o 20D. Teraz jestem zdecydowany, kupuje te maszyne!! Do tego jeszcze Tmarona 17-50 i zobaczymy jakie foty beda wychodzic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomanderos Zobacz posta
    Przeczytalem sporo o 20D. Teraz jestem zdecydowany, kupuje te maszyne!! Do tego jeszcze Tmarona 17-50 i zobaczymy jakie foty beda wychodzic
    Mam ten zestaw i moge polecic , a co do wad 20d, to chyba tylko kiepski i maly ekranik, sam aparat bardzo fajny, moj ma prawie 2 latka a wyglada jak nowka, co prawda mial przygode serwisowa jeszcze w okresie GW ale teraz jest od prawie roku ok.

Co do tamrona mi sie trafila swietna sztuka, na ostrosc ani trafnosc AF-u nie moge narzekac, do wad jednynie mozna zaliczyc silnik napedzajacy AF, waaarczy i nie jest za szybki, wiec raczej do spokojnych fotek polecam.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konradl Zobacz posta
    Mam ten zestaw i moge polecic , a co do wad 20d, to chyba tylko kiepski i maly ekranik
    Którego niesamowitą zaletą jest to, że:
    a) ponieważ jest mały więc żre mniej prądu;
    b) ponieważ jest mały to go nie brudzisz nosem, tak jak np. telewizor w 40D
    Cytat Zamieszczone przez konradl Zobacz posta
    Co do tamrona mi sie trafila swietna sztuka, na ostrosc ani trafnosc AF-u nie moge narzekac, do wad jednynie mozna zaliczyc silnik napedzajacy AF, waaarczy i nie jest za szybki, wiec raczej do spokojnych fotek polecam.
    Warczy? On wyje, większość Sigm przy tym dźwięku jest niemalże bezgłośna

Uprawnienia umieszczania postów