Pokaż wyniki od 1 do 10 z 378

Wątek: Zakupy w FotoIt

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czeczot Zobacz posta
    Co do podawania terminów dostawy... co fotoit jest winien że dostawca mu nie wysłał na czas? Takie rzeczy się zdarzają. ...
    To jest winien , że sprzedaje sprzęt , którego nie ma .

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972 Zobacz posta
    To jest winien , że sprzedaje sprzęt , którego nie ma .
    mi chodziło o to że ktoś do nich zadzwonił zdaje się*że po osłonę, uzyskał informacje że będzie 28. Zadzwonił 28 i się*dowiedział że będzie po nowym roku. I oczywiście przeklina sklep.
    Dla mnie to sytuacja która się*zdarza, czasami dostawcy są niepoważni, kiedyś firma kurierska woziła mi towar po całej Polsce, trafił do Ciechocinka zamiast do Sopotu, potem szukali go ma składzie 3 dni (to był taki duży bęben z kablem ponad metr wysoki - łączny czas dostawy 9 dni zamiast 24H. Burdel który ma na składnie UPS to wogóle inna historia - 3H szukali mi paczki po prawie pustym magazynie. Obok mnie stał facet któremu od 3 dni szukali echo sondy. Był piątek facet wypływał w sobotę a t obyło mu potrzebne do pracy na rejsie. ITD, ITP. Więc obwinianie za wszystko sklepu jest śmieszne
    Ostatnio edytowane przez czeczot ; 29-02-2008 o 23:13

Domyślnie

Przeprosiny FOTOit są nic nie warte jeżeli jest tyle niezadowolonych a raczej OSZUKANYCH klientów. Ja też kupiłem wysyłkowo u nich towar (zamówienie telefoniczne poprzedzone tytaniem o oryginalną karte gwarancyjną). I oczywiście zostałem zapewniony, że taką dostanę a co dostałem kartę FOTOit z której wynika, że towar muszę wysłać do nich i to jeszcze na swój koszt.
    Ale dzięki temu wątkowi może kilka osób się nie da oszukać.

JA JUŻ NIC TAM NIE KUPIĘ I POSTARAŁEM SIĘ O TO ŻEBY NIKT Z MOICH ZNAJOMYCH NIE ZOSTAWIŁ TAM 1-go GROSZA.

Uprawnienia umieszczania postów