Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: Body nie widzi się z lapem?

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Gdyby nie miała, to działałoby dziś. Bo innych powodów nie widzę. Ruszyło dopiero po sterownikach.

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Gdyby nie miała, to działałoby dziś. Bo innych powodów nie widzę. Ruszyło dopiero po sterownikach.
    Czekaj, bo napisałeś tak "skrótowo-myślowo", że nie do końca kapuję. Tzn. juz działa? i sterowniki były przyczyną?

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Czekaj, bo napisałeś tak "skrótowo-myślowo", że nie do końca kapuję. Tzn. juz działa? i sterowniki były przyczyną?
    Po zainstalowaniu driverów podanych przez nieocenionych kolegów body po dłuuugim dialogu z lapem wypluwa przez kabel foty we wskazane miejsce. Nic nie zmieniło się jednak pod względem ,,widzenia'' body w programie canon utilities, gdzie chcę zmienić nazwę usera aparatu i po to robię to całe zamieszanie Taka mała pierdoła, ale mnie męczy już 2-gi dzień.
    Po prostu po uruchomieniu programu nie występuje tam żaden dysk wymienny pt 1d mk II. A taki dysk widać po podpięciu kabloszka i kliknięciu w ,,mój komputer''.

Co ciekawe body w oknie dialogowym wcale nie oferuje (nie oferowało, bo odinstalowałem już) canonowskich programów foto. Właściwie żadnych nie oferowało, choć mam na lapie gimpa i fast stone image viewera.

Uprawnienia umieszczania postów