Pokaż wyniki od 31 do 40 z 71

Wątek: Retusz w PS a kompromitacja fotografa - odsłona któraś tam...

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Twoj post jest wewnetrznie sprzeczny. Jak to jest w koncu ?
    Kazdemu wolno wyrazac mysli czy tylko wtedy kiedy sie rozumie ?
    ...zgadza się odnośnie tego co zacytowałeś z mojego postu, jeśli nie rozumiesz o czym jest mowa to nie zabieraj głosu i nie krytykuj (chyba że prosisz o wytłumaczenie, sprostowanie), w innym przypadku jest to mówienie nie na temat, swoje opinie możesz natomiast wyrażać w sposób dowolny - zgodnie z własnymi przekonaniami.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Po prostu fotografie pod wzgledem obrobki mozna podzielic na taka, gdzie sie stosuje tylko korekty globalna a'la kontrast, WB i poprawienie ostrosci, co jest czysta fotografia, albo tez uznac prace za przedstawienie wizji autora (np. wspomniany Dragan), gdzie jest juz dopuszczona mocna obrobka. Jedni lubia nieobrobione zdjecia, inni mocno zePSute, ale mowienie o kompromitacji jest chyba bez sensu
    zgadzam się z Tobą w zupełności, powiedziałeś dokładnie to o czym ja myslę i jak uważam, odnośnie kompromitacji natomiast, miałem na myśli fotomontaż postaci (konkretnie Pani Młodej bo od tego zaczął się ten spór) w przypadku gdy jest Ona 'puszysta' i bez jej wiedzy za pomocą takich narzędzi jak np. PS odchudzamy Ją
    Ostatnio edytowane przez Kristof ; 24-02-2008 o 21:29 Powód: Automerged Doublepost
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Uprawnienia umieszczania postów