Strona 136 z 357 PierwszyPierwszy ... 3686126134135136137138146186236 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 351 do 1 360 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kabu Zobacz posta
    Witam wszystkich, mam takie zapytanie. Co byście polecili za plecak do którego zmieszczę np. 5D wraz z gripem, 20D wraz z gripem, szkiełka: 24-70, 50f1.4, 85f1.8, może kiedyś 70-200, 2 lampy 580exII + jakieś ładowarki, baterie, filtry, możliwość podpięcia statywu no i oczywiście miejsce na laptopa o wymiarach 40cmx30cm Dell Inspiron 1720.
    ja korzystam najczesciej z tamraca expedition 8 i mekko c36.. do obydwu podepniesz statyw, jedynie mekko nie jest przewidziany pod laptopa i jesli konieccznie trzeba go brac to trzeba tachac osobno

wymiary sa na stronach a w srodku wyglada to tak:

tamrac

mekko

edit: 40'tka jest z gripem oczywiscie..
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 18-02-2008 o 22:30

Początki nałogu

Domyślnie

Oskarkowy jestem z Wawy, coś mi się już o uszy obiło z tym Ursusem.
    Macałem troche toreb w sklepach ale po pierwsze bez sprzętu a po drugie to tego Commerciala nie miałem jakoś okazji, pech w tych sklepach akurat nie mieli.
    Do tego sklepu w Ursusie będę musiał się przejechać ale to dopiero po zbliżających się zakupach jak już będę miał cały sprzęt który w tej torbie wyląduje.
    Na razie łapie info na sucho, od bardziej doświadczonych forumowiczów w temacie toreb (ja na razie miałem dopiero jedną) zawsze można się czegoś ciekawego dowiedzieć albo nauczyć.

Pozdrawiam
    C - lustra, szkła i błysk

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

Dzięki Kubak82 za informację, zdecyduję się na Tamraca choć pewnie nie zmieszczę tam laptopa bo wymiary trochę nie bardzo no ale w czymś jak co cały sprzęt nosić trzeba. Dzięki

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kabu Zobacz posta
    Dzięki Kubak82 za informację, zdecyduję się na Tamraca choć pewnie nie zmieszczę tam laptopa bo wymiary trochę nie bardzo no ale w czymś jak co cały sprzęt nosić trzeba. Dzięki

Pozdrawiam
    tamrac ma w klapie calkiem duza kieszen (ktora byla dla mnie troche niespodzianka bo niespecjalnie sie tym chwalili na stronach ;-) ).. laptop na pewno sie zmiesci - ten plecak to calkiem spora kobyla

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

Oooo, no to super. Muszę zobaczyć na żywo. Jeszcze raz wielkie dzięki.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Pod Warszawą w Ursusie jest taka fajna hurtownia, w której jest wszystko, co widziałeś w tym temacie w necie i jeszcze trochę
    Ursus jest w Warszawie.
    Właściciel firmy - pan Bogdan Sporek - to bardzo sensowny i rzeczowy sprzedawca, znający się na rzeczy.
    Inna sprawa, że ostatnio kupiłem sobie plecaczek (FastPack 350) w fotokliku za parę dych taniej niż gdzie indziej, nawet na torbylowepro.pl
    Zastosowałem tutaj metodę "nie szukaj w necie, wejdź do sklepu".

Coś już napisał
    Miasto
    Lubelskie

Domyślnie

Czy ktoś się orientuje czy do tej torby http://fotoklik.pl/p/10133/naneu_pro..._tango_czarny/ wejdzie 400D z podpiętym 70-200?
    D90 S10-20 N35 T70-300 USD VC

g-o-q
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich,
    Ja mam Plecak bagmana
    http://cgi.ebay.com/Backpack-Photo-C...QQcmdZViewItem
    Miescze w nim wszystko plus laptop 15,4 Wide i mogę już śmigać. spoko do samolotu, bo wszystko masz przy sobiei to w jednym miejscu. nawet nieźle potaniał - 79$, ja dałem jakiś czas temu 120$

Bywalec Awatar checiu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

@albercik w Wawie na Nowym Bemowie przy bazarku i kościele tez jest sklep gdzie można w zasadzie wszystkie torby LowePro kupić i pomacać - ja tam kupiłem mojego Compact AW i powiem zacna to torba - kwadratowa i pancerna
    Ceny mają podobne jak Pixel z Ursusa - nie przepłacisz (sprawdzałem przed zakupem), a dojazd lepszy - nie trzeba stać w korkach na Hynka, Jerozolimskich czy na Dźwigowej (no chyba żeś cfaniak i PKP śmigniesz )

Uzależniony

Domyślnie

mam pytanko. bede w ciagu najblizysz 2 tygodni kupowal 40d+grip do tego jeszcze tamron 17-50, sigma 70-300 Apo i 50mm 1.8 + 550EX. pomiesci mi sie to wszystko do Tamrac'a adventure 7??? niby pisze że powinno ale zawsze się lepiej upewnić a plecak znacznie jest wygodniejszy zwłaszcza że do starej torby mi się to wszystko raczej nie pomieści...
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Strona 136 z 357 PierwszyPierwszy ... 3686126134135136137138146186236 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów