Pokaż wyniki od 1 do 10 z 101

Wątek: jaki aparat?

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Ja bym doradził Sony R1 ( jakiś używany ) + lampa zmieścisz się w 2,5 tys. Dla twoich zastosowań myślę, że będzie takim złotym środkiem ze względu na jakość objektywu , prędkość działania.

Po kilku miesiącach zobaczysz co cię w nim ogranicza i być może dobierzesz sobie lustrzankę i odpowiednie szkła.

pozdrawiam Krzysiek

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysiek29 Zobacz posta
    Po kilku miesiącach zobaczysz co cię w nim ogranicza i być może dobierzesz sobie lustrzankę i odpowiednie szkła.
    pozdrawiam Krzysiek
    przepraszam że akurat ciebie cytuję choć często się powtarza taka rada. Chyba do końca przemyślana nie jest. W prostych słowach proponujesz (nie tylko zresztą ty) osobie która chce kupić lustrzankę, żeby wyrzuciła w błoto kilkaset złotych na jakiś kompakt tylko po to żeby się upewniła że chce lustrzankę.
    Może to pogoda ale ja tego nie jestem w stanie pojąć.
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

leia
    Guest

Domyślnie

zdecydowałam się na olympusa http://www.agito.pl/fotografia/apara...&pricemax=2000
    w tym sklepie jest w niezłej cenie z dwoma obiektywami, 15 zł dostawa także zamówię po południu...jednak lustrzanka wygrała z kompaktem, ten panasonic tez był całkiem spoko ale przekonały mnie argumenty fanów lustrzanek. jak tylko bede miała go w rekach dam znać czy było warto. dzieki za rady pozdrawiam :razz:
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    chyba wrzuciłam zlego linka http://www.agito.pl/lustrzanki_cyfro...97.327807.html
    to ten
    Ostatnio edytowane przez leia ; 18-02-2008 o 13:02 Powód: Automerged Doublepost

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów