Pokaż wyniki od 1 do 10 z 101

Wątek: jaki aparat?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

ciekawostka - zdjęcia z kompaktu będą lepsze od 400D z kitem - bardzo proszę o przykłady w rawach
    I jeszcze proszę o uwzględnienie szybkości autofocusa, liczby klatek w ciągu sekundy itp.
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    ciekawostka - zdjęcia z kompaktu będą lepsze od 400D z kitem - bardzo proszę o przykłady w rawach
    I jeszcze proszę o uwzględnienie szybkości autofocusa, liczby klatek w ciągu sekundy itp.
    pod warunkiem ze ma się pojecie co to jest i umie się swiadomie to wykorzystać ....

dla człowieka początkującego to bardzo nietrafione. Dla kogoś kto potrafi fotografować choćby w trybie Av to już co innego ...

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    pod warunkiem ze ma się pojecie co to jest i umie się swiadomie to wykorzystać ....
    Nie do końca
    mój kolega przesiadł się z S2IS na 400d. Wielkiego pojęcia nie miał (i na razie uczy się ) stracił makro i tele (przynajmniej na razie dopóki nie kupi obiektywów) a mimo to twierdzi że kupno S2IS nie miało sensu bo powinien od razu kupić lustro.
    Powody które on podawał to - szybkość AF, ilość klatek, RAW, wężyk + czas B, jakość obrazu (nawet przy kicie). Wszystko to często bardzo ograniczało lub wręcz uniemożliwiało zrobienie zdjęcia.
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów