Pokaż wyniki od 1 do 10 z 62

Wątek: Alternatywa dla Tamrona 17-50 f 2,8

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez delaa Zobacz posta
    Poza tym jest to chyba najczęściej wałkowany temat (FF/BF) wystarczy odrobina dobrej woli ... poza tym regulamin forum punkt 3.
    Amen.
    Pisałem już że nie takie było moje pytanie i dobrze by było gdybyś przed odpowiedzią przeczytał przynajmniej tytuł wątku.
    Natomiast jeżeli odwołujesz się do regulaminu to polecam również punkt 7 i 1
    Myślę też że ciągnięcie dalej tego tematu mija się z celem i proszę moderatora o jego zamknięcie i usunięcie.
    Tobie natomiast życzę byś otrzymywał w życiu takie odpowiedzi jakich sam udzielasz.
    Pozdrawiam bemos

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale jak to "alternatywa dla Tamrona 17-50"? Ja cały czas myślałem że to Tamron jest alternatywą

Bywalec Awatar delaa
    Miasto
    EPPO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bemos Zobacz posta
    Tobie natomiast życzę byś otrzymywał w życiu takie odpowiedzi jakich sam udzielasz.
    Pozdrawiam bemos
    A ja Tobie życzę - żebyś nauczył się korzystać z dobroci forum - różnych i szeroko pojętego usenetu. Czytać szukać i nie ryczeć robiąc z siebie męczennika jak ktoś pokazuje Ci że "dajesz ciała". Nie zrobiłeś testów na FF/BF w sposób pozwalający na jakąkolwiek ocenę obiektywu - więc przestań buczeć że Cie ktoś tutaj potraktował nie tak jak chciałbyś być potraktowany.
    Amen.
    KIEV 60 NIKON N80 CANON 40D i szkieł kilka dobrych do zdjęć wilka...
    No Art Just FUN ! http://www.delaa.pl

Uprawnienia umieszczania postów