Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 64

Wątek: Cena 40D

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Co do wlasnie allegro. Towers ma po 3370 a czy to przypadkiem aby nie jest kolega z forum kryjacy sie pod nickiem towersivy? Tak mi sie przynajmniej wydaje z tego co mi sie otłukło o oczy z lektury forum? Poza tym ja kupiłem również w Poznaniu i facet od którego kupowałem też chyba jest na allegro a kupowałem po 3350 więc możliwe, że to chyba niejaki Nowart? Z zakupu jestem zadowolony puszkę sam sobie wymacałem osobiście u pana Krzysia(Któremu za cierpliwośc chyba się nawet gratulacje należą)
    Chyba kupowałeś u "niejakiego" Nowarta A ten niejaki nowart to Artur a nie Krzysiu (Krzysiu to kristopheros ).
    Mimo wszystko wszystkich w.w. sprzedawców śmiało mogę polecić

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Chyba kupowałeś u "niejakiego" Nowarta A ten niejaki nowart to Artur a nie Krzysiu (Krzysiu to kristopheros ).
    Mimo wszystko wszystkich w.w. sprzedawców śmiało mogę polecić
    Hmmm ja byłem wraz z dwoma kolegami wzieliśmy 3 puszki i przymierzaliśmy 3tamrony więc to u pana na pewno? :-) Byłem przekonany, że pan Krzysztof bo po nie dopasowaniu tamronów domniemany przeze mnie pan Krzysztof dał nam numer do digital24 i mówił żeby się powołac na Krzysztofa(chyba, że mnie pamięc myli :-P) W każdym bądź razie jeżeli się pomyliłem to przepraszam ;-)
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Zablokowany

Domyślnie

Ja biorę od Towersa za dobrą cenę i nie pękam. Znam Towersa i jadę osobiście - bo tak szybciej.

joseph87
    Guest

Domyślnie

Mam pytanie czy cashbacki u Canona są w jakiś określonych okresach w roku, również się nad wejściem w ten system zastanawiam i C40D naprawdę fajnie się prezentuje na tle konkurencji zarówno parametrami i ceną...

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Patrząc po ostatnich cash back'ach to myślę, że następny będzie zapowiedzią 5D MKII (Jak teraz widac ten co sie skończył był zapowiedzią 450D, poprzedni zapowiadał 40D a jeszcze poprzedni 400D - jeżeli dobrze pamietam ;-) ) Jako, że nowa piątka nie pojawiła się teraz to za pewne jej premiera nastąpi na następnej Photokinie czyli jesień tego roku można się zatem następnego cash back'a spodziewac w okolicach lipca? Czyli pół roku. Ale to tylko moje dywagacje :-P
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Zablokowany

Domyślnie

Ciekaw jestem jak 40 d się sprzedaje w Europie.

Początki nałogu Awatar SdoubleU
    Miasto
    Poznań, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Ciekaw jestem jak 40 d się sprzedaje w Europie.
    To wogóle jest ciekawe zagadnienie. Będąc na forum w towarzystwie ludzi zainteresowanych fotografią można nabrać przekonania, że faktycznie to co drugi aparat to lustro. W rzeczywistości, jednak, chyba tak nie jest ciekaw jestem jak kształtuje sie sprzedaż tego segmentu zarówno w Polsce jak i w innych miejscach naszego globu.
    SdoubleU
    ---------------------------
    Canon :-D

Uzależniony Awatar Chris_11
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Niewątpliwie rozwija się w zawrotnym tempie. Jak kupiłem cyfrowe lustro niecałe 3 lata temu to była egzotyka, a teraz muszę przyznać, że coraz częściej spotykam "zwykłych, szarych" ludzi z lustrzankami. Niemniej jednak nawet ostatnio, kiedy wyciągnąłem swoje "profesjonalne" 300D black z gripem , usłyszałem za plecami: "a tu Pan profesjonalista".
    Sprzedaż rośnie, bo cena konkuruje z aparatami kompktowymi z wyższej półki.

Zablokowany

Domyślnie

Ogólne rozważania o sprzedaży luster są tyleż ciekawe, co właśnie ogólne.
    Szkoda, ze ma nigdzie wyników sprzedaży poszczególnych modeli. Zastanawiam się nad 40d, bo skok jego sprzedaży moim zdaniem może mieć związek z rezygnacją z wprowadzenia nowego FF-a. Sam kupiłem 40d na przeczekanie. Docelowo chcę kupić marka III jeśli stanieje, wcześniej może 5d, ale mkII (ze względu na AF)
    Ciekawi mnie, czy takich jak ja jest więcej.

Bywalec Awatar tomek1906
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

mam ten sam dylemat...
    do jakich wniosków doszedłem ?
    aktualnie cena w sklepie w krakowie --> 3600
    przed świętami wielkanocnymi (w skrócie za jakiś miesiąc) , obstawiam :
    cena będzie na poziomie 3500 i tak już pewnie zostanie dłużej...
    dodatkowo mogą się pojawić korzystne oferty przedświąteczne (cenowe i ratalne, zwykle wtedy jest ostra walka o klienta), też myślę że canon odpali cashbacka (w zeszłym roku zrobili dwie akcje, efekty pierwszego w 2007 roku cashbacka były napewno korzystne -> odpalili drugiego) pytanie kiedy?
    marzec? kwiecień? jest o co walczyć
    --> koło 100pln jeszcze poleci w miesiąc
    --> promocje przedświąteczne (jeśli w kredycie to uważam że warto poczekać) 200-300?
    --> no i cash back... 200-300?
    z drugiej strony jestem 2tyg bez aparatu i już zaczynam pękać

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów