Według moich obliczeń to 251 złotycha nie 550.
http://www.skapiec.pl/site/cat/2/fil..._0_0_0_0_0_0_0
Według moich obliczeń to 251 złotycha nie 550.
http://www.skapiec.pl/site/cat/2/fil..._0_0_0_0_0_0_0
380 zł mówisz?
Nie kupuje się lustrzanek z gównianym wazonem zamiast obiektywu za ostatnie pieniądze. Kupno body to dopiero 1/10 wydatków związanych z tym sportem. A ty oszczędzasz 380 zł. Nie zrozum mnie źle, nie mówię, że to zabawa dla bogatych ludzi ale obawiam się, że "wytaniająć" możesz poczuć głębokie rozczarowanie po kupnie najtańszego zestawu. Może sie okazać, że fotki z S45 są lepsze.
wiem jakie sa fotki z 300D, 350D i z 400D... moim zdaniem po prostu lepiej kupic 350D a do roznicy pozniej dorzucic wiecej kasy i kupic cos lepszego niz kit, oczywiscie moge od razu kupic full frame z zestawem elek ale ja i tak tego nie wykorzystam.... a fotki z 300D z kitem przy odpowiednim ustawieniu i obrobieniu w kompie sa naprawde ladniejsze niz z S45 (z ktorego swoja droga zdjecia sa bardzo przyzwoite)....
S45 user
Ostatnio edytowane przez czumba ; 27-01-2008 o 23:29
uzywam 350d od 2 lat, jesli chcesz robic sporo zdjec to musisz dokupic grip, zreszta podobnie z 400d i 450d, to sa malutkie body, ktore bez gripa niezadobrze sie trzyma.
350d czasem ma problem z AF, szczegolnie przy gorszym oswietleniu, kit jak to kit, jest taki sobie i tak naprawde mozesz byc mocno rozczarowany jakoscia fotek, wiec tak czy siak musisz miec swiadomosc, ze trzeba go bedzie zmienic.
jesli chodzi o trwalosc, to jest zadowolony, aparat przezyl kilkadziesiac wyjazdow, w czasie ktorych byl mocno ekploatowany i nic sie z nim zlego nie dzieje.
Osobiście absolutnie nie inwestowałbym $$$ w 350D na tle obecnej konkurencji jest to bardzo uboga puszka, z tandentnym AF-em.
Pzdr.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner