Strona 166 z 182 PierwszyPierwszy ... 66116156164165166167168176 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 651 do 1 660 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków i okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No to mam nadzieję, że na forum się trochę rozluźni . Canon zawiódł straszliwie - na prawdę. Czas zmienić system - koniecznie. Pokładam też w tym dużą nadzieję - zresztą chyba nie tylko ja .
    Tylko wtedy ma sie straty moralne i finansowe :/ Fakt jest pod pełnym warzeniem Nikon d3 i myślę ze jego możliwość mogą być powodem do zmiany dla osób które by były wstanie wykorzystać jego możliwości(mam głownie na uwadze dobra jakość zdjęć dla wysokich czułości) i będzie je na niego stać. Jeśli natomiast ktoś ma 5d/40d to raczej wątpię aby mu sie chciało zmieniać na aparat nikon d300
    C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
    http://magix.digart.pl/

Bywalec Awatar Marcin K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    coś cię zabolało...??
    Jeśli mogę się wtrącić to dla mnie też jakiś niesmaczny był ten Twój post...
    Marcin Kasiński
    http://itzone.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    buehehehe...

nie no... gratuluje wszyscym, ktorzy wbrew wszelkiej logice wieszczyli 3D, 7D, 5DmkII 1DsIV, 50D, ... moze warto na przyszlosc najpierw przemyslec sprawe
    Mądrala :P
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No to mam nadzieję, że na forum się trochę rozluźni . Canon zawiódł straszliwie - na prawdę. Czas zmienić system - koniecznie. Pokładam też w tym dużą nadzieję - zresztą chyba nie tylko ja .
    ja tam nie zamierzam zmieniac. mimo wszystko.
    Ostatnio edytowane przez luft ; 24-01-2008 o 12:04 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luft Zobacz posta

ja tam nie zamierzam zmieniac. mimo wszystko.
    Ja właśnie kupiłem 5D i z wszelkimi jego niedociągnięciami będę sie cieszył ze zdjęć jakie z niego ''wychodzą''. Na D3 mnie nie stać a D300 w obrazku do 5D do pięt nie dorasta
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

no to trzeba będzie jednak piątke kupić. a po sezonie ślubnym sprzedam 40D i będę czekał na nową piątkę albo 40stke. kicha - ogólnie kicha. ale troche talarków w kieszeni zostanie
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Coś już napisał

Domyślnie

Wkur...y i nie wyspany zwracam się do was z prośba o namiary na człowieka z CB o który słyszałem że sprzedaje Aparaty i jest solidny... ....Zamawiam 5D + 50 F 1,4 ...i jeszcze druga sprawa szukam paska od Pentaxa ...może być zniszczony aby do 5D pasował ...nie będzie canon pluł nam w twarz

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja mam czym focic i jest to kiepskie 30D i ja poczekam, chce docelowo na FF przejsc i ja mam czas, musze szkielka jak 35L i 135L dokupic, wiec nie bede sie musial zastanawiac co wpierw i poczekam, spokojnie, na luzie, bo po co mi D3, gdy nie widze wlasciwie co pod niego podpiac, wiec poczekam .

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Teo Zobacz posta
    Cichy - wpadasz dziś po piątkę ?
    Już kupiona Dzięki za cynk i na piwo trzeba kiedy iść
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wain Zobacz posta
    dla osob lewoocznych to po prostu tragedia ..
    ciężko wyczuć, trzeba by najpierw do ręki wziąć.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Swoją drogą przy okazji 450d kolejny raz Canon pokazał gest Kozakiewicza posiadaczom puszek "półprofesjonalnych". Mniejsza o większą matrycę. W 40d poskąpiono klientom kawałka software'u realizującego AF na zasadzie detekcji kontrastu i bez zbędnego klapania lustrem. Cóż, widać "półprofesjonalistom" nie przystoi ostrzenie jak w kompaktach

Strona 166 z 182 PierwszyPierwszy ... 66116156164165166167168176 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów