Pokaż wyniki od 1 do 10 z 364

Wątek: Sprzęt w samolocie... Jak?

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar agent
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

a ja tak z troche innej beczki pojade w poniedzialek lece do Polski i mam troche stuffu do zabrania m. in. dwie walizki z nozami kuchennymi (w kazdej gdzies kolo 20 nozy wysokiej klasy) :->
    Tak sobie mysle caly czas jaka mine zrobia jak to przeskanuja? i czy mi tego nie cofna? bo w takim wypadku to wole wyslac paczka.
    jesli ktos sie orientuje jak to jest z przewozem takich narzedzi, to bylbym wdzieczny za informacje
    Dodam, ze nie chce tego wziac oczywiscie jako bagaz podreczny, tylko na rejestrowany
    ---
    5D + 40D + S14/2.8 + EF 28/1.8 + EF 50/1.4 + EF 85/1.8 + 430EX

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agent Zobacz posta
    a ja tak z troche innej beczki pojade w poniedzialek lece do Polski i mam troche stuffu do zabrania m. in. dwie walizki z nozami kuchennymi (w kazdej gdzies kolo 20 nozy wysokiej klasy) :->
    Tak sobie mysle caly czas jaka mine zrobia jak to przeskanuja? i czy mi tego nie cofna? bo w takim wypadku to wole wyslac paczka.
    jesli ktos sie orientuje jak to jest z przewozem takich narzedzi, to bylbym wdzieczny za informacje
    Dodam, ze nie chce tego wziac oczywiscie jako bagaz podreczny, tylko na rejestrowany
    W rejestrowanym nie powinno być najmniejszego problemu. Mam w firmie kolekcjonera noży i on już różnorakie okazy woził ze stanów - niektóre dość konkretne...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez sal Zobacz posta
    Zasugerowano mi, żebym wyjął laptopa z plecaka, bo jest za ciężki albo nadał _coś_ jako bagaż rejestrowany.
    Zapytałem się w jaki sposób mam nieść tego laptopa, skoro obie ręce będę miał zajęte niesieniem kotów.
    Żeby nie było - bagażu podręcznego mogliśmy mieć w sumie 24kg (3x dozwolone 8kg).
    Jak się skończyło ? CheckIn w WAW ? Handling przez LGS czy WAS ?
    Ostatnio edytowane przez Krzychu ; 19-01-2008 o 10:34 Powód: Automerged Doublepost
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Bywalec
    Miasto
    Żywiec

Domyślnie

We czwartek w katowicach musiałem otwierać rejestrowany bo miałem trochę nietypowej elektroniki w walizce. A jako podręczny Compurover z tym w podpisie(bez olka i statywu ) i przeszło bez szemrania. To samo w Wawce. Zobaczymy co na to powiedzą Szwedzi Wracam w poniedziałek. Jedyny problem jaki miałem, to że w Embraerach 145 praktycznie nie istnieją schowki i plecak sie nie mieścił. Trzeba było trzymać pod nogami. Za to z robieniem zdjęć na pokładzie problemu nie było.
    Ostatnio edytowane przez alfsky ; 19-01-2008 o 11:09
    7D/400D/C 10-22/C 24-105 L IS/C 100-400 L IS/430EX/Sherpa 600R/oraz wyrób statywopodobny

Uprawnienia umieszczania postów