@poszukiwacz2006 TUTAJ możesz pooglądać wyniki przeróżnego zastosowania szkła . Sam nie posiadam ale zastosowanie przedstawione przez MacGyver-a i McKane daje wyobrażenie o użyteczności i możliwościach szkła- daje do myslenia
@poszukiwacz2006 TUTAJ możesz pooglądać wyniki przeróżnego zastosowania szkła . Sam nie posiadam ale zastosowanie przedstawione przez MacGyver-a i McKane daje wyobrażenie o użyteczności i możliwościach szkła- daje do myslenia
Przykłądowe zdjęcia z 70-200mm http://www.pbase.com/cameras/canon/ef_70200_4u .
Trochę dziwne pytanie... Zdjęcia robisz nie dlatego że masz taki czy inny obiektyw tylko dzięki wyobraźni i pomysłowości. Szkło tylko pomaga spełnić wizję zdjęcia.
system EOS
Może to dziwnie zabrzmi,ale mi 70-200 posłużyło do sprawienia sobie frajdy i przyjemności i to dużej.
Jak?
Ustawiłem sie z Towersem w mieście przekazałem mu gotówkę, a on mi szkło...
ot całe zagadnienie do czego wykorzystać ten słoik![]()
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7
ami sie pytanie podoba..
ja wykorzystuje przede wszytskim do spottingu oraz portretow... mialem okazje wykorzystac kilka razy w kosciele podczas chrztu lub komuni..
imho rewelacyjne szklo!!
40D, 70-200L /f4; 17-40L /f4; 4GB pqi x100; 580EX; LowePro: Orion Trekker II - powoli ale jednak - marzenia sie spełniają!!
Zajefajne MacGyver..
Zresztą Andrzej ma chyba więcej wielbicielek - wystarczy zajrzeć do jego galerii.. o ile pamiętam to jego szkiełkiem pobawiłem sie troche w Sandomierzu i całkiem zacne szkiełko.. zacne do tego stopnia że przedwczoraj stałem sie posiadaczem (werssji z IS ale f4)..
Na razie sfociłem sześć ozdób choinkowych żeby zobaczyć jak skuteczny jest IS ale mam nadzieję w weekend coś cyknąć..
U mnie raczej nie mam co liczyć na takie zastosowanie jak u Andrzeja bo żona raczej nie pozwoli
Pozdrawiam
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Arturs, ale ja je od MacGyvera pożyczyłem![]()