najwidoczniej Fotolia też zaostrzyła ostatnio wymagania co do MR. Mnie wlasnie odrzucili poniższe zdjęcie z powodu braku MR.
najwidoczniej Fotolia też zaostrzyła ostatnio wymagania co do MR. Mnie wlasnie odrzucili poniższe zdjęcie z powodu braku MR.
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
a na zblizeniu nie widac mniej wiecej tej osoby pod drzewem ? Wydaje mi sie, ze to wlasnie przez nia wymagaja MR
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
Nie. Nie widać żadnej twarzy na tym zdjęciu.
Wysłałem raz jeszcze i tym razem przyjęli![]()
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
pewnie komuś się guziki pomyliły
temat sprzedaży zdjęć rozwinął się bardzo w kierunku microstoków. Mam trochę inne pytanie... czy któryś z forumowiczów korzysta z serwisów takich jak photoshelter lub np zenfolio albo smugmug? Jeśli tak to byłbym wdzięczny za podzielenie się wrażeniami. Chętnie poczytam nawet bardzo długie posty.
Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 04-01-2008 o 14:45
Witam !
Mam problem, wysyłam zdjęcia na dreamstime i nić, żadnej odpowiedzi czy zdjęcia zostają przyjęte czy odrzucone a jak tak to z jakiego powodu...Wcześniej już wysyłałem zdjęcia i było wszystko ok
Dzięki wielkie, pomogło...
Wrzuciłem kilka zdjęć do Fotolia pierwsze trzy 18 grudnia i wczoraj jeszcze cztery. Cały czas jest koło nich komunikat Awaiting validation i File in queue.
Długo trzeba czekać na akceptację zdjęć ?? To są moje pierwsze zdjęcia na fotolia.
40D / C 17-85 / C 85 1.8 / C 17 - 40 f/4 L / C 70-200 f/4 L /