Pokaż wyniki od 1 do 10 z 55

Wątek: Rękawiczki Lowepro

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

a ja mam buty z gore i mi nie marzna. dłonie tak:P ja np. nie kupiłbym 17-40, więc jak widzisz każdemu według potrzeby
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    a ja mam buty z gore i mi nie marzna. dłonie tak:P ja np. nie kupiłbym 17-40, więc jak widzisz każdemu według potrzeby
    Wchodzimy w rejony dyskusji bezcelowej. Z rękawiczek stanowiących nawet nie kwiatek do kożucha na szkła. W licytację bawić się nie zamierzam, a wątku wyraziłem wyłącznie swoją subiektywną opinię na temat tego jak niezbędną rzeczą dla fotografa są....rękawiczki.

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    a ja mam buty z gore i mi nie marzna.
    Goretex nie powoduje ze jest Ci cieplej w nogę....dzięki niemu but nie przemaka i jak piszą oddycha (powiedzmy). By było ciepło to podstawą jest dobra skarpeta .
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Richie Zobacz posta
    Goretex nie powoduje ze jest Ci cieplej w nogę....dzięki niemu but nie przemaka i jak piszą oddycha (powiedzmy). By było ciepło to podstawą jest dobra skarpeta .
    wiem co to gore i jakie ma właściwości i po co służy - użyłem skrótu myślowego(zresztą gore wpływa pośrednio na ciepło, bo utrzymuje stopę suchą), aby innymi słowy powiedzieć, że takie pitolenie, że "ja tego ine potrzbuję", że to "szkoda kasy na to" jest bezsensu, bo się nie jest samemu, a nie każdy ma takie same zdanie, więc to jest robienie OT i to jeszcze idiotycznego.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Uprawnienia umieszczania postów