Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Pierwsza lustrzanka

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Chiro Zobacz posta
    Witam

Od niedawna przegladam to forum wiec postanowilem sie poradzic, mam zamiar kupic moja pierwsza lustrzanke. Do tej pory mialem zwykla cyfrowke Canona A610. Moim pierwszym aparatem ma byc poltora roczny Eos 350D (kolega sprzedaje) po zrobieniu 11tys zdjec. Do zestawu kolega dodaje torbe, gripa oczywiscie pelen zestaw ktory dostal od producenta i karte 256 MB, w zestawie nie ma kita bo koledze wpadl paproszek do srodka i jest widoczny na fotach. Ten zestaw ma mnie kosztowac 1400zl. Jak myslicie czy jest to dobry aparat na poczatek i czy cena jest odpowiednia ?
    drogo. za 2k możesz mieć nowego 400d. Nie wydałbym 1.4k na 350d z przebiegiem 11tys fotek, w dodatku bez obiektywu. Karta 256MB to mało, bateria może nie zajechana, ale na pewno nie pierwszej młodości. odnośnie 'paprocha' to jakim cudem 'wpadł' mu do obiektywu... paprochy tak poprostu nie wpadają do obiektywów. Jeśli powiedział Ci że 'paproch wpadł do obiektywu' to bym poważnie zastanowił się nad kupnem aparatu u 'kolegi'. Może poprostu matryca jest usyfiona. Sprawdzałeś czy na innych obiektywach też widać ten syf?

Pozdrawiam,
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 07-01-2008 o 01:03
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uprawnienia umieszczania postów