Pokaż wyniki od 1 do 10 z 250

Wątek: Akumulator BP-511A Zamiennik

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    A te GP czy Hahnele to myślisz że są skąd ? BTW - na Premium Goldzie do 350D tez mogłem zrobić więcej zdjęć niż na oryginalnym, dodatkowo ładowałem go kiedy chciałem i do dzisiaj działa bez zarzutu...
    Hahnel afair - Niemcy (albo Irlandia).
    Nie wiem jak GP.
    Ja Cie rozumiem ze kupujesz to co najtansze, ale nie znaczy to ze wszyscy od razu tak musza :-)
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal Zobacz posta
    Ja Cie rozumiem ze kupujesz to co najtansze, ale nie znaczy to ze wszyscy od razu tak musza :-)
    Jak już sypiemy sobie złośliwości "Rozumiem że lubisz się frajerzyć i później dorabiać do tego teoryjki, ale to nie znaczy że wszyscy od razu tak muszą ".

A bez zlośliwości - nie kupuję tego co najtańsze, ale jak coś działa dobrze (wystarczy użyć wyszukiwarki forumowej lub google'a to naprawdę nie ma sensu przepłacać. Gdyby to było nie działające dziadostwo, to zaręczam Ci że bym tego nie kupił a pisał na forum że jest świetne...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Jak już sypiemy sobie złośliwości "Rozumiem że lubisz się frajerzyć i później dorabiać do tego teoryjki, ale to nie znaczy że wszyscy od razu tak muszą ".
    ROTFL.
    Nie wiem jak mozna "lubic sie frajerzyc", kupujac rozmyslnie sporo drozszy akumulator.
    Cytat Zamieszczone przez Krzychu
    A bez zlośliwości - nie kupuję tego co najtańsze, ale jak coś działa dobrze (wystarczy użyć wyszukiwarki forumowej lub google'a to naprawdę nie ma sensu przepłacać. Gdyby to było nie działające dziadostwo, to zaręczam Ci że bym tego nie kupił a pisał na forum że jest świetne...
    Ale ja wlasnie czytalem w roznych miejscach opinie ludzie ktorzy mieli np. problemy z najtanszymi zamiennikami w gripach i zwyczajnie nie chcialem sie nadziac na taka sytuacje.
    Na Hahnele ludzie nie narzekali, wiec nie widze problemu.
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Uprawnienia umieszczania postów