Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 57

Wątek: uwaga na podróbki 511a

Bywalec
    Miasto
    Brzesko

Domyślnie uwaga na podróbki 511a

www.poniewierski.com/krzymark_zdw.rar

do ściągnięcia rar w którym porównuje bat zakupioną na aukcji:
    http://www.allegro.pl/item729693756_..._30d_gwar.html
    z wersją europejską i amerykańską

Coś już napisał

Domyślnie

bardzo ciekawe
    thx zostawie sobie tego rara na dysku

swoja droga takiemu sprzedawy urwalbym j.....

pozdrawiam

Bywalec
    Miasto
    Brzesko

Domyślnie

jedyne co moge dodać to na pierwszy rzut oka są nie do rozróżnienia, nie rozróżnił bym ich gdyby nie trzymanie 150zdjęć..
    gnojowi zrobie koło **** już dostał komenta, ale na tym nie spoczne

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Temat tych akumulatorów był już poruszany. Wcale nie muszą być to podróbki, mogą to być za to np. "leżaki magazynowe" które z pewnych przyczyn już nie spełniają określonych wymogów.
    EOS + Speedlite

Bywalec
    Miasto
    Brzesko

Domyślnie

jeżeli argumenty które przedstawiłem Cię nie satysfakcjonują to niestety chyba już nic Cie nie przekona.. Muszą być innego koloru? nawet formy odlewcze są inne, czcionki, kolor naklejek ale i czcionka tych literek przy stykach numer nie w tym samym miejscu inny materiał plastiku inny metal na stykach inne tłoczenie napisów między "pośladkami".. mieli napisać kanon? - ale wtedy nie była by to podróbka..

Domyślnie

Uff dzięki ci trrr.W ostatniej chwili.Jutro miałem kupować u tego trola ten akumulator.Patrząc na fotki z aukcji nie ma szans dopatrzyć się różnic,zresztą mógł dać jako przykład zdjęcie prawdziwego BP-511.Niestety na chińczyków nie ma siły,sam się kiedyś wpakowałem i kupiłem SanDisc Extreme 3 który zapisywał pliki z zawrotną prędkością 4MB/s.Jedyne co można zrobić to zgłosić sprawę do allegro.
    30D + 17-40L+ Plástico Fantástico

Bywalec
    Miasto
    Brzesko

Domyślnie

jeżeli ktoś miał przyjemność zgłaszania o odszkodowanie z allegro chętnie bym posłuchał podpowiedzi jak prosić o zwrot pieniędzy?

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trrr Zobacz posta
    jeżeli argumenty które przedstawiłem Cię nie satysfakcjonują to niestety chyba już nic Cie nie przekona..
    Ale co ma mnie przekonywać? Może zdecyduj się na jedną wersję ponieważ najpierw twierdziłeś iż:

...na pierwszy rzut oka są nie do rozróżnienia, nie rozróżnił bym ich gdyby nie trzymanie 150zdjęć...
    teraz zaś twierdzisz że:

...formy odlewcze są inne, czcionki, kolor naklejek ale i czcionka tych literek przy stykach numer nie w tym samym miejscu inny materiał plastiku inny metal na stykach inne tłoczenie napisów między "pośladkami"...
    EOS + Speedlite

Bywalec
    Miasto
    Brzesko

Domyślnie

ponieważ w pierwszym wrażeniu dostajesz w pudełku z fvat bat, z przekonaniem że oryginalna, do tego zapewnienia na stronie dopiero po użyciu okazuje się coś nie tak.

Dopiero wtedy przykładasz dwie do siebie i porównujesz szczególiki.. Reszta opisana przy zdjęciach.

opisałem to żeby już nikt sie nie naciął do wprowadzenia powyższych poprawek w podróbach;/..

Tak jak pisałem bat nie budziła żadnych podejrzeń na pierwszy rzut oka..

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Wszystko OK, tylko od razu pisać w komentarzu per "gnój" i straszyć policją... Lekka przesada. Może facet sam nie wie, że ma jakieś podróby w sprzedaży. Do tej pory miał czyste konto na allegro, więc byłbym wstrzemięźliwy w zbyt wczesnym oczernianiu.

PS. doczytałem reszte na jpgach i muszę przyznać, że zrobiłeś swoimi tekstami niezłą wiochę.
    Ostatnio edytowane przez Cichy ; 13-09-2009 o 23:58
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów