Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luft Zobacz posta
    ehehehe
    przeczytalem. Aleś Ty Kubaman kontrastowy. Masz jezyk w gebie nie powiem To dobra cecha.
    Przeciez to proste ze kazdy mądry(przynajmniej kilku) BEDACYCH NA KUPNIE przeczeka swiateczny boom i poczeka na zapowiadaną zewsząd (np. Szwecja), rychła premierę 5dII. Jestem zdecydowany na kupno jedynki (wrzucając cenę 7 k za dwójke - wyznałem, że tylko taka cena byłaby w stanie zachecic mnie na dzien dzisiejszy do zmiany decyzji - 2 koła byłbym w stanie dołożyć do 5DII).

Co do robienia porownywan Nikona 3D do 5D (jesli takowe byly) to chyba ktos pomyslił wątki.

pozdrawiam zarowno realisów jak i marzycieli.
    Czyli twierdzisz, że jestem idiotą, bo kupiłem teraz 5D ?

Zważ na to, że wiele osób nie używa aparatu tylko do wzdychania do niego, ale też pracuje na nim itp Ja nie miałem czasu czekać, sprzedałem 30D do którego musiałbym dokupić 17-40 żeby mieć szeroki kąt (posiadam aktualnie tylko 24-70 F2.8L). Zamiast 17-40, wolałem zainwestować w 5D, znam przypadek kogoś kto zrobił tak samo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macio Zobacz posta
    Czyli twierdzisz, że jestem idiotą, bo kupiłem teraz 5D ?

Zważ na to, że wiele osób nie używa aparatu tylko do wzdychania do niego, ale też pracuje na nim itp Ja nie miałem czasu czekać, sprzedałem 30D do którego musiałbym dokupić 17-40 żeby mieć szeroki kąt (posiadam aktualnie tylko 24-70 F2.8L). Zamiast 17-40, wolałem zainwestować w 5D, znam przypadek kogoś kto zrobił tak samo
    drugi kontrastowy i dobrze!
    gdybym byl w podobnej sytacji nad zakupem bym sie nie zastanawiał. na stara puszke 19 grudnia znalazl sie kupiec. spogladajac do portfela wymyslilem ze nową puszką bedzie 5D. czytajac posty w CB wymyśliło mi się dalej ze poczekam do stycznia, kiedy to rzekomo ma byc premiera dwójki i ewentualny spadek jedynki lub wiekszy wybór w używkach 5D. Gdyby wpadło mi jakies konkret zlecenie nie bawiłbym sie w spekulacje tylko dzwonił do Towersilvy by wysyłał sprzęt i tyle.

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luft Zobacz posta
    drugi kontrastowy i dobrze!
    gdybym byl w podobnej sytacji nad zakupem bym sie nie zastanawiał. na stara puszke 19 grudnia znalazl sie kupiec. spogladajac do portfela wymyslilem ze nową puszką bedzie 5D. czytajac posty w CB wymyśliło mi się dalej ze poczekam do stycznia, kiedy to rzekomo ma byc premiera dwójki i ewentualny spadek jedynki lub wiekszy wybór w używkach 5D. Gdyby wpadło mi jakies konkret zlecenie nie bawiłbym sie w spekulacje tylko dzwonił do Towersilvy by wysyłał sprzęt i tyle.
    Hehe no offence, tak po prostu napisałem Tak czy siak, sam jestem ciekaw co dadzą do 5d MKII. Ale jak już pisałem - jeśli wrzucą tam ten beznadziejny LCD z 40D to ja dziękuję

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów